<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Praca zalatwiana w wielu przypadkach po znajomosci, ale dużą winę ponoszą też fotoedytorzy, którzy bardzo często są ludźmi przypadkowymi na stanowisku ... i na końcu naczelni, wydawcy....matth napisał/a:Czy na prawdę mamy aż taki deficyt fotoreporterów, którzy potrafią zrobić dobre technicznie zdjęcia? Czy może ja za dużo wymagam?
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
nie sposob sie nie zgodzic.matth napisał/a:No, ale mimo wszystko ktoś powinien trzymać nad tym łapę i nie przepuszczać takich gniotów.
matth napisał/a:perl, po co mi exif? Nic mnie nie obchodzi czym robi zdjęcia fotograf. 20D z kitem i lampą to w zupełności wystarczający zestaw na takie zdjęcia.
perl napisał/a:Zajrzyj do exifa
perl napisał/a:f/7.1
perl napisał/a:Trzeba po prostu używać rozumu i fotografować głową a nie aparatem.
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
matth napisał/a:Cały czas subskrybuję duży kadr i bostoński big picture i to jest przepaść. Zwyczajnie nie rozumiem dlaczego oni mogą mieć takie udane zdjęcia, a u nas...
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
pozdrawiam,
dzerrry
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
matth napisał/a:25zł od publikowanego zdjęcia
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
matth napisał/a:Za tekst płacą lepiej,
matth napisał/a:fajna fotę widziałem z meczu koszykarskiego gdzie w kadrze jest dwóch walczących zawodników, a w tle trybuny - ostrość poszła na trybuny.
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach