andrusz  Dołączył: 27 Lip 2007
Macie jakiś pomysł, gdzie by się wybrać na początku lutego w nasze góry, aby pofocić widoki, ale nie spotkać chmary dzieciaków? Nie będę jeździł na nartach, tylko bym trochę połaził.

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
Cytat
Macie jakiś pomysł, gdzie by się wybrać na początku lutego w nasze góry, aby pofocić widoki, ale nie spotkać chmary dzieciaków? Nie będę jeździł na nartach, tylko bym trochę połaził.

Im dalej od wyciągów narciarskich - tym lepiej, to na pewno.

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
Ja bym mógł jeździć zwiedzać ,pstrykać podziwiać i odpoczywać prawie wszędzie i prawie o każdej porze roku a nawet przez większość część roku tylko mam taki tyci mały problem

KASA :evil:

szkoda, zostaje mi tylko oglądać fotki z moich nielicznych ostatnich wojaży.

Ganz  Dołączył: 30 Kwi 2007
dlugas1982, nie martw się, dorobisz się rodziny to problemem będzie czas :evilsmile:

Paffcio  Dołączył: 29 Maj 2006
andrusz napisał/a:

tak na szybko:
1. Gorce
2. Beskid Niski (tutaj może widoków mniej, bo masa lasów, ale za to jakie klimaty...)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Ganz napisał/a:
dorobisz się rodziny to problemem będzie czas

Czas nie będzie problemem - będzie dokładnie wypełniony :-D

Danin  Dołączył: 10 Gru 2007
Nie warto siedzieć w domu zimą :mrgreen:

Kozi niestety niezdobyty, zero widoczności w wyższych partiach gór.
Na ponowny atak brakło pogody i czasu. :-(

DrEwNiAK  Dołączył: 29 Sty 2008
Ło! Słońce pięknie świeci!

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
Danin, nie dobijaj, bo mnie tęsknota zeżre... :cry:

grzegorzgr  Dołączył: 13 Lis 2009
Cytat
Piotr Pustelnik rozpocznyna dziś czwartą próbę zdobycia Annapurny - dziesiątego co do wysokości szczytu ziemi. To jednocześnie próba zdobycia korony Himalajów. Do tej pory Pustelnik wszedł na 13 z 14 szczytów korony. Annapurnę zdobyło zaledwie 18 alpinostów, wśród nich dwóch Polaków: Jerzy Kukuczka i Krzysztof Wielicki. W wyprawę na Annapurnę partnerem Piotra Pustelnika będzie Kinga Baranowska. Cały zespół liczy osiem osób. O skali trudności mogą świdczyć ststystyki. Do tej pory zanotowano niewiele ponad sto wejść na górę, a 50 himalaistów straciło życie przy próbie zdobycia szczytu. Niewątpliwym atutem wyprawy będzie więc doświdczenie Piotra Pustelnika, który z Annapurną "spotykał się"już trzy razy. Zawsze najtrudniejsza jest wyprawa na górę, której wcześniej nie udało się zdobyć.
trzymam kciuki :!: :-B

Slava  Dołączył: 25 Kwi 2006
Danin, jakby co to przez Ciebie, jutro pakuję plecak, przypinam do niego turówki i walę w góry jak w dym! Jeszcze tylko prognozę sprawdzę czy brać namiot czy hamak wystarczy...

Danin  Dołączył: 10 Gru 2007
Aparatu nie zapomnij. :-) Pogoda taka jak podczas mojego pobytu wg. Pogodynki.pl ,ale jednak trafiłem na 3 piękne dni ładnego niebieskiego nieba.

Właśnie przeglądam odbitki, już chce się tam wracać.
No cóż... pomaturalna końcówka maja najwcześniej, (aby nie wyszło na zbyt kolorowo) :mrgreen: zostanie skwitowana spacerkiem na Orlą i Rysy z moka. :evilsmile:
I jak tu siedzieć w książkach....

Slava  Dołączył: 25 Kwi 2006
Danin napisał/a:
Aparatu nie zapomnij.
nie ma opcji, właśnie ładuję wszystkie możliwe baterie.
Danin napisał/a:
zostanie skwitowana spacerkiem na Orlą i Rysy z moka.

Kurde to były czasy.... Teraz mam wolne wyłącznie w zimie więc zdjęcia makro zastąpią landszafty :mrgreen:
Przy okazji gratuluję zdrowego rozsądku, kiedyś zawróciłem w Tatrach z powodu lodu na szlaku; nigdy nie czułem takiego niespełnienia na szlaku i takiej dumy w domu. Niech żyje Zdrowy Rozsądek!

DrEwNiAK  Dołączył: 29 Sty 2008
Danin napisał/a:
pomaturalna

Matura to bzdura :-P

radekone  Dołączył: 20 Maj 2009
Miałem okazję spotkać Piotra Pustelnika przy okazji gdy dawał 'wykład'. Bardzo fajny i sympatyczny gość. Z planowanej godziny opowiadania zrobiły się ponad dwie a sala pękała w szwach - ludzie na podłodze siedzieli. I nie było to w Polsce :-)
A więc też trzymam kciuki.

denvi  Dołączył: 09 Lis 2008
radekone napisał/a:
Bardzo fajny i sympatyczny gość
A mi się bardziej Kinga podoba ;-) . Zawsze z takimi wyczynami babo-chłopy mi się kojarzyły... a tu taki piękny wyjątek ;-) http://www.logo24.pl/Logo...Baranowska.html

denvi napisał/a:
a tu taki piękny wyjątek ;-) http://www.logo24.pl/Logo...Baranowska.html

OMG. Jaka stopka jest w tym artykule! :shock:

Cytat
Makijaż: ROBERT BIELSKI/MARY KAY

Makijaż zrobiono kosmetykami MARY KAY: mineralny podkład pudrowy Ivory 1, puder mineralny Ivory 2, mineralny puder brązujący Canyon Gold, korektor Beige, flamaster rozświetlający 01, cienie do powiek: Precious Pink, Silky Caramel, Vintage Gold, mascara Ultimate Black, mineralny róż na policzki Strawberry Cream, kredka do ust Coral, szminka Garnet Frost, błyszczyk Caramel Kiss. Kinga ubrana jest w koszulę i sukienkę Zara

denvi  Dołączył: 09 Lis 2008
thrackan, :oops: wybacz, nie czytałem. Daję słowo! :-D

kacperAs  Dołączył: 01 Mar 2010
denvi, pokażmy obrazek Kinga Baranowska

denvi napisał/a:
thrackan, :oops: wybacz, nie czytałem.

Ale co ja Ci mam wybaczyć? :shock:
Wrzuciłem tę stopkę, bo przypomina mi nasze forumowe ze sprzętem foto.

Chyba się domyślam, jak to mogłeś zrozumieć, jednak ona jest piękna i bez całej tej tapety. Przynajmniej sądząc ze zdjęć w pełnym rynsztunku alpinistycznym i w himalajskich bazach. Tam raczej nie ma make-upu ;-)

Skocz do: