tu jest moja stopa, w którą nie strzeliłem bo nie trafiłem
pawelek-79 napisał/a:
Mam XP spiratowanego i chcę go zalegalizować, bo mi się podoba i podobają mi się wymagania systemowe
sp7foy napisał/a:że na starszym sprzęcie może się nie udać instalacja.
Posiadam "kultowy plecak z biedronki" i nie waham się go używać...
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
pawelek-79 napisał/a:
Athlon 2700+, RAM 1,5GB - to za stary sprzęt?
Pozdrawiam
Artur
Skoro bierzesz Vistę pod rozwagę, to na pewno W7 na tym samym sprzęcie będzie działał, i to o wiele lepiej niz Vista.pawelek-79 napisał/a:O W7 boję się myśleć nawet ze względu na wymagania systemowe i potrzebne miejsce na dysku.
pawel1967 napisał/a:Windows 7 to potęga wymaga jednak sporo sterowników . Jest to pierwszy udany program po już starszawym XP . Jednak wymaga sporo cierpliwości przy ściąganiu sterowników .
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
k33l napisał/a:U mnie również rozpoznał k.graficzną jednak sterowniki W7 do wydajnych nie należały, o wiele lepiej działały te ze strony producenta i zainstalowane w "normalny" sposób.
pawel1967 napisał/a:Sterowniki do drukarki trzyletniej musiał mi ściagać serwisant bo w żaden sposób mój komputer nie chciał (nie pozwolił ściagnąć) . W połowie ściagania error i koniec
pawel1967 napisał/a:nie tracę pracy wielu godzin bo system mnie nie rozpoznał
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
pawelek-79 napisał/a:Mam XP spiratowanego i chcę go zalegalizować,
pozdrawiam
Andrzej
(Sony A7 III, Samyang 35 f/2.8, Sony fe 50 2.8 Makro, Sony fe 24-105 G, PENTAX K20, smc PENTAX - DA 18-55mm AL, smc PENTAX-A 1:1.7 50 mm, LD Di TAMRON AF 70-300mm.) NIKON Coolpix P7000.
Andre53 napisał/a:Za niewielkie pieniądze możesz na Allegro dostać oemowego windowsa xp pro. dystrybuowanego z komputerami DELL (nie rozpakowywane, nie rejestrowane).
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
pawel1967 napisał/a:FlashGet czy to coś pomoże w ściąganiu i instalowani
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
CytatFlashGet is freeware! You can Make a Donation
plwk napisał/a:Free Download Manager
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron