dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Szybka akcja IV - tylko B&H
Proponuje szybka akcje. Przy tak duzym zamowienie jak poprzednie, nie udalo nam sie ominac kilku kiksow - pare rzeczy nie przyszlo, czesc przyszla niekompletna, itd, wiec musimy zrobic "dosylke".

Czy ktos zechcialby dolaczyc sie do przesylki? Tym razem tylko i wylacznie B&H -> http://www.bhphotovideo.com

Adorama lub inny sklep tylko pod warunkiem pokrycia calych kosztow przesylki do Polamera i konsolidacji.

Tylko materialy fotograficzne - filmy, papiery oraz tanie akcesoria.

Prosze podsylac mi linki do towarow oraz ilosc na PW. Zamowienia przyjmuje do konca tygodnia.

Orientacyjny koszt wysylki, wliczajac przesylke w Polsce, bedzie wynosil 6 dolarow plus 6 centow z kazdego dolara waszego zamowienia. Ale to wyjdzie dokladnie dopiero po zebraniu calosci. Od razu uprzedzam, ze wplaty bede przyjmowal po bandyckim kursie 3 zl za dolara - poprzednim razem, przez roznice kursow wpadlismy w prawie 400 zlotowy debet :-P

[ Dodano: 2010-03-17, 11:11 ]
Mala poprawka. Nie sprawdzalem dawno kursu i przezylem lekki szok. W tej chiwli PayPal przelica po 2,87 - wiec bandycki kurs zmienia sie na 2,90 ;-)

nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
Przepraszam ale nie uczestniczyłem we wcześniejszych akcjach z sprzętem z USA więc zapytam :->

Czy na tanie akcesoria łapią się produkty między 20 a 50 USD?

Podane przez Ciebie widelki sa OK. Pozostale szczegoly znajdziesz w archiwum poprzednich akcji.

xrog  Dołączył: 07 Lut 2008
Jeśli można, to:

Neopan Acros-100 120 / $2.95 - 20 szt. , razem $59.00 .

motaba_virus  Dołączył: 16 Mar 2008
dzerry, czyli po ile orientacyjnie rolka trixa wychodzi?

motaba_virus napisał/a:
dzerry, czyli po ile orientacyjnie rolka trixa wychodzi?
Ale 30metrowa, czy zwykla 36 klatek?

Gdybys zamowil w poprzedniej akcji, to za 30 metrowa rolke zaplacilbys to 49,95 + 6 + (49,95 *0,06) = 58,95 dolara. Wychodzi z tego, ze musisz liczyc 10-15% kosztu przesylki. Im wieksza wartosc zamowienia, tym blizej tej nizszej granicy.

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
Sprawdziłem, żaden Limited nie mieści się w widełkach... :-/

:-P

dzerry, chetnie wzialbym:
Kentmere 35mm Black and White ISO 400 Negative (Print) Film (100')

tylko niepokoi mnie to: "Usually ships in 7-14 business days" zamiast "In stock"

da rade to zamowic czy nie ma takiej opcji?

Thadeus  Dołączył: 21 Mar 2008
Ja na poprzednią akcję sie nie załapałem z powodu braku środków. :)

Zatem wpisuję się teraz:
Kentmere 35mm Black and White ISO 100 Negative - 1 rolka 30m - B&H # KEBW100100 - $27.50
Kentmere 35mm Black and White ISO 400 Negative - 1 rolka 30m - B&H # KEBW400100 - $27.50
=55 dolców plus przesyłka to będzie około 65 zielonych

motaba_virus napisał/a:
tylko niepokoi mnie to: "Usually ships in 7-14 business days"
To znaczy, ze sciagaja kase bez pytania, a potem trzeba czekac az bedzie. Roznie moze byc z tym 7-14 business days. Przy jednym towarze ta informacja byla "ukryta" i te 14 days znacznie sie rozciagnelo...

czyli raczej nie da rady? szkoda bo wyglada toto calkiem niezle, szczegolnie za taka cene...

motaba_virus, Thadeus, widze, ze czaicie sie na ten sam towar. A nie chcielibyscie moze Legacy (czyli konfekcjonowanego Neopana i Acrosa) ze sklepiku Digitaltruth? http://www.digitaltruth.c...-p-1-c-422.html

Cena wyjdzie minimalnie wieksza, a jakosc na pewno nieporownywalna. Kentmere to najprawdopodobniej jakis odpowiednik Ilford Pana.

dzerry, bardzo chetnie :-D
w takim razie dla mnie:
Legacy Pro B&W 400 ISO Film 35mm x 100 ft.

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
Kurdę... Za dużo w tym miesiącu :-/ Może wyskrobię coś do końca tygodnia to też wziąłbym puszkę legacy .

tomekz  Dołączył: 10 Kwi 2007
dzerry :-B

Ja się pewnie skuszę na parę rolek Legacy.

No i szukam ringflasha właśnie takiego
Może przed końcem tygodnia uda mi się go gdzieś wygrzebać :-)

Thadeus  Dołączył: 21 Mar 2008
Ok to ja biorę po jednej szpulce 100 i 400 Legacy Pro czyli sumarycznie 53.98 dolca, czyli taniej ;) plus przesyłka.

Teraz tylko będe musiał zrobić napad na foto jakieś i wyczyścić ze zużytych kasetek. :)

Pioter  Dołączył: 18 Cze 2007
dzerry napisał/a:
motaba_virus, Thadeus, widze, ze czaicie sie na ten sam towar. A nie chcielibyscie moze Legacy (czyli konfekcjonowanego Neopana i Acrosa) ze sklepiku Digitaltruth? http://www.digitaltruth.c...-p-1-c-422.html

Witam
Ja też bym był za tym, ten materiał rządzi, robię tylko na nim.
Pozdrawiam
Piotr

framek  Dołączył: 13 Mar 2009
Ja się jutro określę.

jacoz  Dołączył: 08 Sty 2010
tomekz napisał/a:
No i szukam ringflasha właśnie takiego
Może przed końcem tygodnia uda mi się go gdzieś wygrzebać :-)

na allegro widziałem taki 195 PLN + 15 przesyłka to i tak chyba z US taniej będzie ;-)

Pioter  Dołączył: 18 Cze 2007
Witam
Ok to ja biorę jedną puszkę legacy pro 100 i jedną legacy pro 400.
Pozdrawiam
Piotr

Skocz do: