Setmag  Dołączył: 19 Kwi 2009
teta - wiem, że lunatyków nie powinno się wybudzać ,ale jestem zmuszony Ciebie uświadomić ,że właśnie śnisz na jawie. ;)
Zobacz datę postów przed Omenem - właśnie odkopał skamielinę.

teta  Dołączył: 28 Kwi 2006
Setmag, Chryste Panie!, dzięki za przywrócenie do rzeczywistości :-D A ja już poczułem się tak jakoś, no tak jakoś ... . No tak jakoś, jak miałbym ich wszystkich znowu zobaczyć w jednym miejscu. No cóż, świat idzie na przód, wszystko się zmienia, a ja tęsknię za tym co było :cry:

Setmag  Dołączył: 19 Kwi 2009
Jak czasami buszuję w starych tematach ,czytając posty sprzed właśnie 3-4 lat to też żałuję ,że mnie wtedy jeszcze na tym... forum nie było ;)

Omen  Dołączył: 02 Lip 2008
Przepraszam ale ja skamienieliny nie odkopalem chodzilo mi o wasze wrazenia z aperture 3 ktory obecnie jest do pobrania w wersii 30 dniowej do testow. Przezucili mnie tu z moim tematem.

fredik33  Dołączył: 31 Sie 2007
Aperture 3 używam i w porównaniu z Ap 2 jest duży przeskok za sprawą pędzli . Można miejscowo zmienić prawie wszystko , ściemnić , rozjaśnić , zmienić saturacje i specjalny pędzel do retuszu skóry . No i wszystkie pędzle wykrywają krawędzie , to duże ułatwienie . Nowa wersja działa w trybie 64bit.
Żeby dobrze śmigał to wskazane odinstalowanie AP2 przed instalacją AP3.
I jeszcze tryb fullscren - jest najlepszy z wszystkich tego typu programów

Skocz do: