renko  Dołączył: 25 Maj 2008
Ale w czym przeszkadza taki naturalnie wyglądający makijaż? Mi tam się efekt podoba :evilsmile:

wuzet  Dołączył: 12 Sie 2009
wiosna przyszła to i ja ide 8-)

grzegorzgr  Dołączył: 13 Lis 2009

SeizeThePicture  Dołączył: 07 Lis 2009
grzegorzgr, ale mi smaku narobiłeś...
Tymczasem, nie siedźmy w domu, idźmy w teren:

*

Przy takim tempie przyrostu "lustrzankowców", to za rok ... dwa, bedzie wiecej fotografujących niż kwiatków ;-)

SeizeThePicture  Dołączył: 07 Lis 2009
wuzet, coś w tym jest! Jeszcze rok temu na szczecińskich Jasnych Błoniach było... "spokojniej".

SeizeThePicture, rok temu jak jeszcze nie miałem lustra, tylko "pstrykałem" sobie hybrydą ... to miałem odczucie że naokoło jest dużo lustrzanek .... teraz jak bardziej zwracam na to uwage, to widze je wszędzie :shock:

marfalc  Dołączył: 08 Sty 2010
wuzet, może to dlatego że można kupić lustrzankę w cenie dobrej hybrydy

marfalc, to też oczywiście ... wydaje mi sie że wszystkie powody razem tj. dostępność, cena, chęć posiadania (niekoniecznie "fotografowania") i do tego jak juz sie samemu w tym siedzi, to zwracanie uwagi na wszystko naookoło, co może mieć obiektyw :-)

Trafiaja sie czasem takie widoczki które potrafią jeszcze zadziwić ... to byli ponoć "pro" :roll:

ysiulec  Dołączył: 13 Gru 2008
A co wam to tak przeszkadza? ;-)

Lepiej mieć naokoło chmarę lustrzankowców, niż czuć się bez przerwy w polu widzenia "bo ten pan ma lustrzankę, to popatrzmy sobie na niego. Mnie nie stać, to się pogapię, troche poddenerwuje się fotgrafa, może w kadr wejdę. Jestem typowy polak, więc wymodlę żeby sprzęt mu się zepsuł, w końcu jakoś muszę okazać zazdrość".

Mnie cieszy taki stan rzeczy, dzięki większej popularności fotografii ludzie przestaną myśleć, że robiąc im zdjęcie - wykorzystamy to, by zepsuć im życie.

Pstrykać każdy może :-B

marfalc  Dołączył: 08 Sty 2010
ysiulec,
Cytat
A co wam to tak przeszkadza?

Mnie to nie przeszkadza w ogóle.Do tej pory miałem UZ-eta i myślałem pomału o kupnie lustrzanki a że była akurat kasa :mrgreen:

Danin  Dołączył: 10 Gru 2007
Pozdrowienia z wielkopiątkowej Tarnicy :-P

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Danin, duzo luda bylo? Ktoredy szedles? Jest snieg?

mygosia napisał/a:
Danin, duzo luda bylo? Ktoredy szedles? Jest snieg?

Ludzi było wystarczająco dużo aby (jak co roku) ze szlaku zrobić drogę dojazdową na budowie dla buldożerów podczas deszczu. :P Błotko jak żadne inne w Polsce :mrgreen:
Z roku na rok ludzi na szlaku w ten piątek przybywa. Z samego Wołosatego naliczyłem się 6 grup, a każda mogła liczyć nawet kilka setek ludzi. Z Mucznego szedł cały Rzeszów i chyba Jarosław, sporo autobusów też było w Ustrzykach.
W pierwszym lasku pod liściami (co ciekawe) zalegał lód z przymarzniętego śniegu i na samym dole było widać kto wycierał takie powierzchnie.
Śnieg zawsze jest w 3 miejscach i w tym roku też był, ale raczej jako atrakcja niż przeszkoda, natomiast coś gorszego od śniegu to błotko.. Ludzie nie chcąc sobie brudzić dżinsów chodzą po drutach odgradzających, często zaliczając glebę.. Ja schodziłem z kijkami więc błoto nie stanowi wtedy problemu.

Jeszce na szybko:

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Taaa...

Jak tak dalej pojdzie, to Winnicki zamknie szlak na Tarnice w Wielki Piatek. :roll:

A blocko bieszczadzkie znam i lubie ;-)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Zejście z Wielkiej Rawki w stronę Ustrzyk Górnych :mrgreen:

mygosia napisał/a:

A blocko bieszczadzkie znam i lubie ;-)

Granit jest lepszy :mrgreen:

plwk napisał/a:
Zejście z Wielkiej Rawki w stronę Ustrzyk Górnych :mrgreen:

A gdzie tam 8-) takiego nachylenia chyba nie ma nawet :P

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Jest i nachylenie i nietypowe tam, bo czarne, błoto.

kacperAs  Dołączył: 01 Mar 2010
ZIMĄ KAJAKIEM PRZEZ BAŁTYK – DRUGI SZTURM link pozostaje mi wyrazić nadzieje że nie odmrozi sobie uszu

qorel  Dołączył: 09 Lis 2008
W kajaku raczej bym uważał od pasa w dół.

Skocz do: