DrEwNiAK napisał/a:Chciałem: 50x30x30- lecz przednia szyba profilowana.
k33l napisał/a:Być bardzo hojnym i przeznaczyć go dla Bojownika Syjamskiego.
Pozdrawiam
Arti
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
Yesterday is history, tomorrow is a mistery but today is a gift.
That's why it's called "present".
CytatPrzelicznikiem centymetrów ryby na litry nigdy się za bardzo nie przejmowałem. Ważne, żeby regularnie wymieniać wodę i dbać o filtrację (ruch wody).
plwk napisał/a:Co do ślimaków to częściej czytałem, że są raczej niezalecane gdyż dla wielu rybich pasożytów są nosicielem.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Cytatnie wiedziałem
ale nigdy nie miałem przez ślimaki problemów
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
joker333 napisał/a:strasznie się mnożą
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
K10D | MZ-5n | MZ-M
GX-10 i troszke starocia
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
DrEwNiAK napisał/a:Jeden problem, że akwarium stało by pół metra od głowy podczas snu. Dlatego zastanawiałem się nad filtrem kubełkowym
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
K200
K200
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8