joelle  Dołączyła: 28 Maj 2008
A co sądzicie o Samsung Omnia II?

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
bardzo fajny telefonik - a jesli tylko da sie z nim robic takie cuda jak z omnia I (nie wiem bo nie sledze ROM-ow do II) to maszynka bedzie wymiatac :mrgreen:

szarografit  Dołączył: 15 Gru 2007
Właśnie, dlaczego nikt wcześniej nie napisał o Omnii? ;-)

Marooned  Dołączył: 14 Paź 2006
Macałem jedynkę onegdaj i moja uraza do Szajsungów się wtedy potwierdziła.. może za mało macałem... już nie pamiętam, dawno to było

zaroowka  Dołączył: 06 Mar 2007
Ostatnio pojawiła się jeszcze Omnia Lite (Samsung B7300) - taka "zubożona" Omnia II ponoć...

Zastanawiam się właśnie nad kupnem - zwłaszcza, że cena w miarę... no i WM jest - a na tym mi zależy. Obsługa WiFi + ssh z telefonu i można siedząc przed telewizorem mówić komputerkom w sieci co mają robić. :mrgreen:

Andre53  Dołączył: 31 Lip 2009
Zależy w jakim przedziale cenowym chcesz kupić. Dobrym wyborem jest Omnia lite, z WM na pokładzie, z droższych można polecić Omnię II, lub lepiej Omnię HD z symbianem ( ma fantastyczny ekran) w abonamencie Play do nabycia za 700zł. Za kwotę 150-500 zł mozesz dostać na Allegro pierwszą Omnię i900.

gajos007  Dołączył: 19 Cze 2008
podpinam się....

Jaki telefon (muszę mieć na prezent)

funkcje na poziomie N85 (zwłaszcza foto-video gps ekran) bez wm,z wygodną klawiaturą(bo sms'y idą w tysiące miesięcznie ;) ) dość dobra bateria.
Wiem wymysł szaleńca.Niby Nokia N85 ma wszystko co trzeba ale jest jakaś plastikowa taka.InnoV8 niby metal ale dźwięk w filmikach nagrywa dennie.
WM czy ANDROID bedzie nie na miejscu bo sobie chłopina nie poradzi :-/
sugestie??

Skocz do: