pozdrawiam,
dzerrry
Cytatpikolo, nie słucham Oasis ale tytułowa piosenka wpadła mi w ucho
CytatDe gustibus non est disputandum
Cytatpikolo, tylko, ze gdyby nie Oasis, nikt by nie slyszal o the Verve. To dzieki znajomosci z Noelem, Richard zaczal pisac ladne piosenki. Moim zdaniem, te dwa zespoly idealnie sie uzupelniaja
nie ma mnie w internecie
pikolo napisał/a:żądzi
Pentax 645, MX, MZ5, Z1p, Ds, K-1, K-01, 750z, Q
Pentax ME Super, Program PLUS, k-x + kit 18-55, Tamron 70-300 Di LD Macro, Pentax SMC 50/2, Braun VarioZoom 340 SCA, no ale każdy od czegoś zaczynał:P
joelle napisał/a:nasunął mi się pomysł, żeby założyć taki temat.
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
ClicoFantastico napisał/a:joelle napisał/a:nasunął mi się pomysł, żeby założyć taki temat.
O, temat w sam raz dla mnie ... szkoda tylko że nabliższa samotna Pentaksianka jest w Sieradzu... a może się mylę
joelle napisał/a:ClicoFantastico napisał/a:joelle napisał/a:nasunął mi się pomysł, żeby założyć taki temat.
O, temat w sam raz dla mnie ... szkoda tylko że nabliższa samotna Pentaksianka jest w Sieradzu... a może się mylę
"Wpadła mi w ucho ostatnio taka piosenka:
Stop Crying Your Heart Out
i nasunął mi się pomysł, żeby założyć taki temat."
joelle napisał/a:To nie ma być miejsce, gdzie wrzucamy linki do piosenek, bo taki już jest [...]. Chodziło mi raczej o to, aby pisać o tym jak sobie radzić z samotnością.
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
Michał Wochna
Kupa sprzętu i brak czasu.
joelle napisał/a:ClicoFantastico, wnikliwy jesteś