ClicoFantastico  Dołączył: 14 Paź 2006
Pocztówki z Krakowa
Tak to wyglądało wczoraj późnym popołudniem. Dziś jest jakby trochę więcej wody :shock: .

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
No właśnie widziałem przed chwilą co się tam na Dębnickim wyprawia :shock: :shock: :shock:

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Most Dębnicki zamknięty, Grunwaldzki zamknięty. Jeszcze trochę i żona nie będzie miała jak wrócić z pracy do domu. Dobrze, że jej rodzice mieszkają po tamtej stronie Wisły. :mrgreen:

Apan06  Dołączył: 24 Kwi 2010
A teraz dopiero z tego co się orientuje powinna nadchodzić fala kulminacyjna :-( Jak patrze na bulwary to mi się wierzyć nie chce. Mam nadzieję, że nikogo z forum nie podtopiło.

Apan06 napisał/a:
A teraz dopiero z tego co się orientuje powinna nadchodzić fala kulminacyjna :-( Jak patrze na bulwary to mi się wierzyć nie chce. Mam nadzieję, że nikogo z forum nie podtopiło.

Mnie na szczęscie nie, ale mieszkam blisko Wisły i w dodatku na parterze :roll: . Na razie nie jest źle, tylko powrót z pracy będę miał utrudniony.

suchotnik  Dołączył: 11 Mar 2010
Ja mieszkam praktycznie obok mostu Powstańców Śląskich i u nas jeszcze nie jest tak źle, zwłaszcza, że mieszkam na 3 piętrze:P A widok na Wisłę mam z balkonu (co prawda na co dzień widzę bulwary ale obecnie nie istnieją:P)

ggdh  Dołączył: 06 Sty 2008
Jak mozecie to wrzucajcie jakies zdjecia, bo to co w necie widze to sie nie da ogladac (onet.pl). I nie szukam sensacji. Babcia mieszka nad Wisla kolo Sandomierza i w 1997 bylo zle :-/

Ijon  Dołączył: 27 Paź 2006
Na innym forum jest wątek o powodzi w Krakowie, aktualizowany na bieżąco: http://www.skyscrapercity...1133321&page=21

ggdh  Dołączył: 06 Sty 2008
Wlasnie ogladam. Wyglada to gorzej niz myslalem :/

danpe_
[Usunięty]
Zawsze będąc w Krakowie cieszyłem się, ze mam smaczną wodę ze studni.
Właśnie mi studnie szlag trafił, jakiś brązowy syf w środku :evil:

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
:shock:

Karramba.
A ja z tamtego miejsca, o tam właśnie, tam, robiłem wystrzały armat w czasie pogrzebu tragicznie zmarłego pseudokróla.
Teraz to bym chyba nawet głową nie wystawał nad taflę.

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
Z dnia dzisiejszego. Po drodze z pracy byle czym robione.

kasza  Dołączył: 13 Lis 2006
Kilka obrazków z okolic Wawelu z ostatnich 3 dni:
KLIK

pozdrowienia
kasz

Bruinen  Dołączył: 03 Sty 2008
A tak wyglądało to wczoraj o 15:00

xneon  Dołączył: 11 Gru 2009
pomyśleć, że na weeekend wybieram się do krk, strach się bać.

Wczorajsza noc:

Niestety nie mam teraz czasu wrzucać więcej, może później się uda.

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
Bruinen, chyba Cię wczoraj około piętnastej widziałem na bulwarach w pobliżu mostu dębnickiego:

Most Dębnicki 18 maja około 16-tej:

A tu wcześniej, około 11-tej, kiedy na ratunek biegły nawet dziewczęta :evilsmile: w bikini za 19,90zł:

Woda w piwnicach:

i w garażach:

Jak na ironię - napis na tablicy: "Regionalny Zarząd Gospodarki Wodnej" :evilsmile:

[ Dodano: 2010-05-21, 01:00 ]
A dzisiaj o 22:30 wody już dużo mniej:

No i dość drogo mnie to powyższe zdjęcie będzie kosztować :roll:
Na aucie po(d)pis watażki :evil:

Skocz do: