MateuszG  Dołączył: 29 Paź 2008
Blesso, przyznam szczerze, że nie raz tak miałem jak na Twoim zdjęciu ;-)

rozkręcony pc'et i 2 laptopy na podłodze i masa płyt (sterowniki itp.) :lol:

no ale 5 kompów to już szok :-D

PS. zdjęcie fakt, za bardzo sterylne ale przez te sterylne zdjęcie konsola sprzedała się dosłownie w godzinę (wciąż nie mogę się ocknąć, że w godzinę sprzedałem PS3 za dość dużą cenę :shock: ) przynajmniej teraz więcej miejsca będzie na obiektywy i samego pentaxa

PS2. ale Wy fajne narożne biurka macie :-( mnie już przy tym kwadraciaku szlag trafia :evilsmile:

gajos007  Dołączył: 19 Cze 2008
MateuszG, ja też wolę xbox360 :mrgreen: rozwaliłeś mnie ...PS3 jako nawiększy syf na biurku hahaha :mrgreen:

BuR-ToN  Dołączył: 18 Cze 2008
opiszon napisał/a:
Blesso, ten niedźwiedź na podłodze nie pomaga raczej w utrzymaniu czystości :?: (braku kurzu w komputerach ;-) )

Czemu? Zbiera pewnie duży % kurzu z pokoju przez co nie osiada na komputerach.

Doktor_Vincent  Dołączył: 04 Lip 2009
Ale wiecie jak to jest z kurzem, jeśli osadza się równomiernie to jest niewidoczny, ja przynajmniej stosuje taką zasadę

Foinix  Dołączył: 03 Sie 2009
muszę zrobić zdjęcie swojego biurka to poddacie się walkowerem :-P

MateuszG  Dołączył: 29 Paź 2008
Doktor_Vincent napisał/a:
Ale wiecie jak to jest z kurzem, jeśli osadza się równomiernie to jest niewidoczny

racja :mrgreen: wystarczy musnąć palcem po biurku/szafce itp. i już trzeba wszystko sprzątać ;-)

Foinix, dawaj ! :-P

PK  Dołączył: 24 Maj 2008
dołączam ;-) (jeśli sytuacja remontowo (już za mną)-zaliczeniowa (znowu...) się liczy)

w rogu na kaloryferze szmata do kurzu, po prawej szafa na książki i in. dobra- zwykle stoi obrócona stroną użyteczną; na dole zwłoki jakiegoś mebla... Kalendarz na biurku nieaktualny w chwili wykonywania zdjęcia.

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
PK, bałagan gdzie?

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
PK, słabo, słabo...

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
ja tam na tym biurku za nic syfu nie widzę - ot kilka książek i zeszytów - jak to w pobliżu sesji

słabo, słabo :-P

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Nawet drożdżówka nie nadgryziona :mrgreen:

plwk, mi to bardziej wygląda "na pączka"

grzegorzgr  Dołączył: 13 Lis 2009
jak to jest na " pączka ' :?:

po 22 bym napisał, ale teraz nieletnie dzieci mogą czytać, to się powstrzymam :evilsmile:

wuzet  Dołączył: 12 Sie 2009
opiszon napisał/a:
ale teraz nieletnie dzieci mogą czytać

a pełnoletnie dzieci mogą ? :-P

wuzet, pełnoletnie mogą

Morg  Dołączył: 28 Mar 2009

U mnie taki syf ostatnio, tylko układy scalone i butelki po piwie się zmieniają...

Henry  Dołączył: 12 Sty 2010
A to moje dwa. Na pierwszym planie "prywatne", na drugim "służbowe":

szpajchel  Dołączył: 20 Kwi 2006
Oj, słabiutko. Pokazałbym Wam, jak wygląda prawdziwy bałagan na biurku, ale nie mogę znaleźć aparatu :-P

PK  Dołączył: 24 Maj 2008
mygosia napisał/a:
słabo

Jak to "słabo" ? Syf jak się patrzy- tylko książki się zmieniają (a półki obok puste)!

[ Dodano: 2010-05-25, 22:20 ]
Morg, Henry, u Was za to zwykłe komputerowe szpargały- od nich blat mebla się nie wypacza.

Skocz do: