l_uka  Dołączył: 20 Kwi 2006
aac rulez:!: SE rulez:!: :-P

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
alkos napisał/a:
Ech. Co za flejm się zrobil.
Ty chyba flejma na oczy nie widziałeś... toż tu Wersal, panie....

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
Cytat
Ty chyba flejma na oczy nie widziałeś... toż tu Wersal, panie....

Myslisz ze pl.rec.foto nie czytalem? :-P

Chodzi mi o to, ze sa tacy co z uporem maniaka swoje... co tam argumenty... :-/

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
alkos przypomina mi się jeden ze skeczy kabaretu Neonówka (nie przepadam za nimi ale ten skecz jakoś trafił w mój gust). Rozmawiaja dwie mocherowe babcie.
Babcia nr 1:
Haniu ale czego ty własciwie chcesz, no czego ty chcesz?
Babcia nr 2:
Ja nic nie chcę , ja tylko chce żeby wszyscy mysleli tak jak ja!

:-B

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
GRZESIO, ja tam widzę tylko kubistyczny obraz pt. "kwadratowa pupa robota" :-P
Cytat
bEEf podziwiam Twoje starania. Ja doszedłem do wniosku, że zupełnie mi nie przeszkadza fakt iż ludzie twierdzą że widzą mniej lub bardziej wyraźną różncę. Z nie Urban Legends wygrasz.

awakqwq, ja wiem... Oceniam po sobie - ja często też się broniłem, jak zaliczyłem dysonans poznawczy przeczytawszy coś sprzecznego z moim przekonaniem. A potem jednak ziarenko kiełkowało.... ;-) Ale nie mam też ochoty osmolić na siłę komuś wąsów kopciem oświaty, napisałem co wiedziałem i już się kłócił nie będę.
alkos, hehe, to Ty flejma prawdziwego nie widziałeś ;-)

[ Dodano: 2007-04-16, 20:08 ]
Oj, widziałeś, za to ja Twojego późniejszego posta nie :mrgreen:

Maciek K1000  Dołączył: 22 Cze 2006
A ja pozwolę sobie nie zastanawiać się czy jpg jest lepsze od mp3. Nie ma co walczyć o święta wielkiej nocy z bożym narodzeniem. No chyba że chodzi o serie obiektywów Pentaxa, bo tutaj KAŻDY wie że „k” jest najlepsza. ;-)

Podzielę się za to z Wami informacją o bardzo udanym zakupie słuchawkowym. Może komuś szukającemu sprzętu do testów się przyda :-) Mówię o słuchawkach do użądzeń przenośnych Sennheiser PX200. Kosztują co prawda około 200 - 250zł, ale jakość dźwięku i bardzo skuteczne (bez cudów oczywiście) wytłumienie otoczenia, sprawiły że po zakupie jeszcze bardziej polubiłem muzykę. No i w dodatku w zestawie dają pudełko, w którym żadna blaszka nie ma prawa się odgiąć :-D

PiotrB.  Dołączył: 19 Kwi 2006
Male OT. Jaki jest w tej chwili dostepny telefon z najwieksza rozdzielczoscia i oczywiscie jakim zoomem?

PiotrB. napisał/a:
Male OT. Jaki jest w tej chwili dostepny telefon z najwieksza rozdzielczoscia i oczywiscie jakim zoomem?

Nie znasz najnowszego modelu?

Powinien być dostępny od 31.06 w Japonii.

PiotrB.  Dołączył: 19 Kwi 2006
No, ale ja akurat nie lubie Canona :-P Szkoda :-/

konopia  Dołączył: 24 Kwi 2007
sony W300i
gra rewelacyjnie jak dla mnie, ma klapkę - dla mnie duży plus, tyle ze słuchawki załączone są wkładane do ucha, męczy ,mnie to przy dłuższym korzystaniu, do 30min. jest oK, później jakoś tak niewygodnie się robi.

zresztą czytałem gdzieś na jakimś forum sprzętowym (muzycznym) że "walkmany" grają najlepie - ile w tym prawdy? nie mam pojęcia! ale nie było to forum sony.

Cytat

Z tego, co wiem, SonyErricson k800i. Ma 3.2MP, ale zoomu (optycznego) chyba nie :-)

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
N93 ma 3mpx z zoomem Zeissa.

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
jest juz na polskim rynki nokia n95 z 5mpx i optyka zeissa cena 3149zl
a ogolnie to samsung SCH-B600 z 10mpx matryca :shock: cena ok 900$

milo, wiesz, ten Zeiss to taki jak z mojego kota czarna pantera... Obróżkę z napisem zawsze mogę założyć ;-)

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
bEEf napisał/a:
milo, wiesz, ten Zeiss to taki jak z mojego kota czarna pantera... Obróżkę z napisem zawsze mogę założyć ;-)

JA bym to nazwal inaczej, krolowa angielska zawsze moze sie sprzedac za pieniadze, ale czy wtedy pozostanie krolowa?

milo napisał/a:
krolowa angielska zawsze moze się sprzedac za pieniadze
ale wtedy już nie będzie miała migren, tylko najzwyczajniej będzie ją łeb napier....

sebostek  Dołączył: 19 Kwi 2006
testowałem nokię z Zeissem i delikatnie mówiąc K800i bije ją na głowę (chodzi o jakość zdjęć)

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006

Maciej  Dołączył: 18 Cze 2007
Jako, że nie mogę znaleźć tego właściwego tematu o telefonach, zadam pytanie tu.

Jak z baterią w nokii 3110 i 6300 przy wysyłaniu ok. 30 smsów dziennie i rozmowach 10-20 minut. (tylko)?

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
Maciej napisał/a:
przy wysyłaniu ok. 30 smsów dziennie i rozmowach 10-20 minut. (tylko)?

OMG :shock: :shock: :shock:

Skocz do: