Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
milo napisał/a:
Nie to nie jest to samo.
No właśnie. Najpierw napisałeś, czy pijam grappę, a na moją odpowiedź, że nie - zapytałeś, czy aby nie brakuje mi Żubrówki.

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
Jarek Dabrowski napisał/a:
No właśnie. Najpierw napisałeś, czy pijam grappę, a na moją odpowiedź, że nie - zapytałeś, czy aby nie brakuje mi Żubrówki.

Tak, ale chodzilo mi raczej o Twoja abstynencje. PRzepraszam ale jakos nie moge konkretyzowac swoich mysli.

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
Może milo teraz żubrówkę pije.

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Ja tam za żubrówką nie przepadam. Pamiętam, że przepadałem natomiast po... hm... za żołądkową gorzką.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
O w mordę, ten drugi przepis to był z żołądkową! Dzięki Żorżyk za przypomnienie.

Cytat
Może milo teraz żubrówkę pije.

Nie teraz i nie to ;)

Jarek Dabrowski napisał/a:
O w mordę, ten drugi przepis to był z żołądkową! Dzięki Żorżyk za przypomnienie.

You're welcome :-)

costa  Dołączył: 11 Maj 2006
Taak, gorzka to jest to. Już niejedną zbłąkaną duszę nawróciłem tym napojem, kiedy ta nie schodziła poniżej aromatyzowanych finlandii...

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Pietras, sam widzisz, jak tu jest, wszystkie odpowiedzi na temat :-) A fotki sprawiają wrażenie trochę przypadkowych... Przychylam się do zdania milo - kupuj ksiąchę o kompozycji. W sumie to i w necie by się pewnie coś znalazło, gdyby poszukać.

[ Dodano: 2007-04-30, 21:59 ]
A żołądkowa gorzka to zaiste fantastyczny trunek.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Ja od czasów pewnego pleneru pl.rec.foto, nie mogę się patrzeć na żołądkową gorzką. O piciu nie wspomnę nawet :-x

Pietras  Dołączył: 30 Kwi 2007
bEEf, oj na temat czy nie, przynajmniej atmosfera na forum przyjazna ;-) A to naprawde rzadkosc na polskich forach. Co do fotek to w sumie sa one przypadkowe,... Jezeli chodzi o lokomotywy to trudno bylo zrobic ladne zdjecie przez ograniczenia, nie mozna bylo podejsc do sprzetu tylko stac w danym miejscu za tasma i ogladac :-/ Otrzymalem juz wczesniej pomocne linki i tak czytam czytam, trudno mi sobie wyobrazic te teorie w praktyce :shock: No ale w ciagu jednego dnia Rzymu nie zbudowano :-P

Poza tym po chwili zastanowienia doszedlem do wniosku ze trzeba by oddzielic zdjecia ktore chce pokazac / pochwalic sie nimi od tych ktore maja sie poprostu podobac mnie :roll:

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Cytat
Poza tym po chwili zastanowienia doszedlem do wniosku ze trzeba by oddzielic zdjecia ktore chce pokazac / pochwalic się nimi od tych ktore maja się poprostu podobac mnie

No dokładnie. Czasami zdjęcie jest fajne, bo jest dokumentem fajnej chwili, albo Tobie się z czymś kojarzy, ale ktoś inny tego po prostu nie jest w stanie wykumać. Mnie np dobrą szkołę dał Tygodniowy Konkurs Tematyczny - reakcje na moje zdjęcie są czasami tak różne od moich przewidywań, że aż jestem w szoku :-)

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
Pietras napisał/a:
tych ktore maja się poprostu podobac mnie :roll:
Szczerze, to tobie maja sie podobać. Jeżeli chcesz się pochwalić, to musisz liczyć na krytykę. Tu są sami zawistni ludzie :-P :mrgreen: .

Pietras  Dołączył: 30 Kwi 2007
Krytyka byc musi, jak by wszystko bylo piekne idealne to by nie mialo sensu i bylo by nudne :mrgreen: Co do zawistnych ludzi, hmmm jeszcze tego nie odczulem :mrgreen: Ogolnie jak na poczatek to bardzo mi sie tutaj spodobalo :-)

Pietras napisał/a:
jak na poczatek to bardzo mi się tutaj spodobalo
No to grę wstepną mamy już za sobą :lol:

macioh  Dołączył: 28 Gru 2006
zorzyk napisał/a:
No to grę wstepną mamy już za sobą :lol:

czas na konkrety :evilsmile:

Cytat
czas na konkrety :evilsmile:

na kotlety raczej :P

jakub_chojnowsk  Dołączył: 25 Mar 2007
ła ła łi ła :D na bierzaco prawie ogladalem rozwuj rozmowy i taki piekny offtop wyszedł, aż żal było go przerywać bEEf, hehhe ..no zreszta moj post tez nei jest na temat:P

jakub_chojnowsk, jaki offtop?

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
jakub_chojnowsk, popraw ortografie przed matura... :-P :-P :evilsmile: :mrgreen:

Skocz do: