Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
...to jest mi bardzo miło, naprawdę!!! W mniejszej mieścinie niż Kraków (np. tu w JG ) widywałem różne rzeczy, a, że mam niską tolerancję na chamstwo, to zawsze jakiś problem wynikał.... Ale rzeczywiście, trochę zazdroszczę tym, którzy mieszkają, jak Ty, w bardziej normalnym otoczeniu... No i pewnie jestem nadwrażliwyawakqwq napisał/a:W Krakowie latem rolkarze też czasami popisują się swoimi umiejętnościami np. na błoniach i raczej budzą zachwyt i zaciekawienie
Ż jest P... p.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Saski, Powsin, czy Łazienki?argawen napisał/a:Nawet spotkałem dzisiaj Cotti i l_ukę
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Starałem się złapać maksymalnie od góry. Wyżej był jakiś jaskrawy płotek, nie chciałem go złapać w kadr.tref napisał/a:szkoda, że trochę uciąłeś od góry
S 100-300/4tref napisał/a:300 @5.6? exifer mi szaleje, to FA* robione?
Ogród Botaniczny przy Łazienkachtref napisał/a:Saski, Powsin, czy Łazienki?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Gdybyś wypisał w stopce posiadane szkła niektórzy dostaliby zawału. Robisz czasem rotację, czy tylko kolekcjonujesz?argawen napisał/a:S 100-300/4
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Czasami. Wcześniej miałem Sigme 75-300 APO. ale oddałem w dobre ręce.tref napisał/a:Robisz czasem rotację, czy tylko kolekcjonujesz?
Na to mnie nie stać . W dodatku bałbym się z tym wychodzić. K10D z S100-300/4 i tak ledwo mieści się do plecaka.tref napisał/a:[np. FA*] szkoda, że to nie wersja 2.8
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Więc dobrze trafiło szkiełkoMichu napisał/a:Dobre ręce chyba sobie upodobały to szkło
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Michu napisał/a:Dobre ręce chyba sobie upodobały to szkło. W ciągu ostatniego tygodnia zeskanowałem trzy filmy strzelone przez nią tym obiektywem.
Pozdrawiam
Arti
Michu napisał/a:Ale zagadam do niej w tej sprawie.
Michu napisał/a:Foty strzelała na filmie Samsunga (!) kupionym na Allegro za 1zł/24klatki i muszę powiedzieć, że oddaniem kolorów przez ten negatyw jestem jak najbardziej miło zaskoczony.
Pozdrawiam
Arti
A tam, taki straszny nie jestem . Pewnie zmylily Was spodnie khakicotti napisał/a:"a co wy tu robicie?", tak, że myślałam, że jakiś obrońca przyrody zauważył, że kładę się na trawie żeby sfotografować tulipanki
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
CytatZ plaskacza pociągnę w razie czego
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Hm...mam podobnie, mimo, że sie nie golę codzienniebEEf napisał/a:Ja sobie tak codziennie po goleniu aplikuję, bo jak spojrzę na tą zakazaną mordę w lustrze, to...
Ż jest P... p.
cotti napisał/a:A wspomniany obiektyw Argawena... no ładne cacko :)