modern art = i could do that + yes, but you didn't
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
a jak na spokojnieguerilla napisał/a:To tak na łamach wzburzenia.
grzegorzgr napisał/a:a jak na spokojnieguerilla napisał/a:To tak na łamach wzburzenia.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
CytatWłaśnie odebrałem kilka kolorowych rolek z odrzańskiej - i co się okazało - że podnieśli cenę o prawie 100% do 9,5 pln za rolkę.
CytatProsty sposób, żeby zupełnie wykończyć producentów filmów.
CytatW moim zaprzyjaźnionym labie, w którym wołałem kolor już 2,5 roku temu radzili, bym sobie kupił cyfrę
Cytatz zachowaniem swojego standardu wywołania - paprochy i rysy, czasem zacieki.
jorge.martinez napisał/a:Ja się zastanawiam, czy wzorem slajdowym nie zacząć wołać filmów w Rossmannie. W CEWE na pewno mają świeżą chemię
przyłączam się do wzburzenia, ale nie ma tragedii, przecież mogli ci je jeszcze wypalcowaćguerilla napisał/a:
To tak na łamach wzburzenia.
CytatJa się zastanawiam, czy wzorem slajdowym nie zacząć wołać filmów w Rossmannie.
Cytatwszystko z Rossmanna idzie do centrali CEWE do Kozienic, właśnie z wyjątkiem slajdów, które zwiedzają zachodnią EU. Chyba, że to się zmieniło i wszystko ślą do Kozienic. To był tłumaczyło spadek jakości wołania dla procesu E-6
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
A wysyłkowo robią?radekone napisał/a:Jak bedziecie przejazdem w Czestochowie to dwa laby Fuji polecam.
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Sony A7 - w końcu święty grall
fotonyf napisał/a:A wysyłkowo robią?radekone napisał/a:Jak bedziecie przejazdem w Czestochowie to dwa laby Fuji polecam.
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Cytathttp://www.fotolabfuji.pl/
Na moim Plustku ST 28 po aktualizacji firmwaru wychodzi wcale nie gorzej. Jak oglądam takie wyczyny to ogarnia mnie zniechęcenie do "analogowego" koloru. Napracuje się człowiek, a jakiś paprak w jednej chwili wszystko jest w stanie zepsuć. I nie można mu nic zrobić, bo najwyżej odda rolkę filmu w ramach reklamacji, którą potem sam zepsuje, jak mu ją dać do obróbki. Ech...jedrus68 napisał/a:Zeskanowane jak na urządzeniu wielofunkcyjnym.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.