wojtekk  Dołączył: 17 Lip 2006
Kolega ma chyba jeden nadmiarowy numer. Zapytam go. Może Ci odsprzeda.

karmazyniello  Dołączył: 05 Lut 2008
wojtekk , byłbym bardzo wdzięczny :-B :-B :evilsmile: i jeszcze :-B :-B

wojtekk  Dołączył: 17 Lip 2006
Maila sprawdź.

Mail poszedł - czekam z niecierpliwością na odpowiedź :-|

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Też bym sobie kupił, ale to trzeba mieć kartę kredytową. Samo powiązanie paypala z kontem nie wystarcza :-P

Kosma  Dołączył: 22 Kwi 2010
matb: Mogę zamówić na swoją, jeśli chcesz. Jestem z Wrocławia, więc bezpiecznie, kasa przy odbiorze (i może jakieś piwo za fatygę :mrgreen: ). Pisz na priv, jeśli jesteś zainteresowany.

PS. Parę dni temu dostałem swój egzemplarz - RE-WE-LA-CJA.

Ex3  Dołączył: 27 Sie 2009
Mój ma numerek 1167 więc jeszcze sporo zostało.

deckard  Dołączył: 01 Lut 2008
matb, ja nie mam kredytowej. Przelałem ze zwykłego RORa na swój paypal. Po dwóch dniach miałem środki na paypalu i potem już z górki. A przyszło chyba po tygodniu.

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Mam! Dziś ze skrzynki pocztowej wyjąłem. I jest super! Do mnie przyszedł egzemplarz numer 1761, więc jeszcze kilka zostało ;-)
Rozumiem, że następny numer za dwa lata?

Mauros  Dołączył: 12 Lip 2007
niech was, widziałem to 'wydawnictwo' w Edynburgu na Alkosowych warsztatach, podobało mi się ale miałem inne wydatki.
Zamówiłem właśnie teraz :evilsmile:

PS. Tytuł pierwszego wydania świetnie oddaje jego istotę. Bo w istocie - zdjęcia i teksty inspirują niesamowicie. Jeśli ktoś zajmuje się streetem, to bardzo, bardzo polecam - po przejrzeniu tych materiałów dostałem niesamowitego pozytywnego kopa i nowe spojrzenie. :-)

Ynciol  Dołączył: 15 Paź 2008
A mówiłem sobie że w tym miesiącu oszczędzam...poszło zamówienie czekam na przesyłkę :P

wawer1  Dołączył: 20 Kwi 2006
A może ktoś z Krk i okolic chciałby zamówić egzemplarz? Miło obniżyć koszty przesyłki o 50%...

wawer1 napisał/a:
A może ktoś z Krk i okolic chciałby zamówić egzemplarz? Miło obniżyć koszty przesyłki o 50%...

Obawiam się, że tak się nie da. Kartonowa obwoluta służy jednocześnie jako koperta - ciężko mi sobie wyobrazić, jak mogliby to inaczej zapakować. Zresztą na stronie nie widziałem możliwości kupienia 2 sztuk jako jedna wysyłka...

Ynciol  Dołączył: 15 Paź 2008
1880/2000

Przesyłka przyszła niewiarygodnie szybko, ceremonia otwarcia i...jestem bardzo zadowolony nie żałuję. Nie przeczytałem jeszcze całego, ale foty przejrzałem kilkukrotnie.

I już pierwszego dnia wiąże się z nią historia ...pod wpływem mundialu kopnąłem do mojego ojca piłkę mojej bratanicy w jego stronę, ojciec się spisał strzał wypiąstkował i trafił w szklaneczkę z kompocikiem, który zalał nie czytaną jeszcze "Publication" i dywan. Ach na szczęście po wysuszeniu każdej strony tylko okładka nieco się wygięła :)

Pzdr

Kosma napisał/a:
po przejrzeniu tych materiałów dostałem niesamowitego pozytywnego kopa i nowe spojrzenie. :-)

Mocno wątpliwe co do nowego spojrzenia, ale z pozytywnego kopa będziesz miał z pewnością pełno radochy podczas robienia zdjęć :-D

tapirek  Dołączył: 14 Wrz 2006
wawer1 napisał/a:

Ile mniej więcej wychodzi z przesyłką? Mógłbym się podpiąć...

wawer1  Dołączył: 20 Kwi 2006
Sprawdziłem - można zamówić więcej na raz, ale koszty przesyłki są płacone za każdy egzemplarz takie same...

Skocz do: