Moje szkło, rysuje moją duszę...
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Crudo napisał/a:Chyba nie złamałam Regulaminu forum
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Meggido napisał/a:diplodok, Kasetką.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Pentax*ist DS
MZ-3+FA35/2 & FA50/1.7
Canon Pellix QL+Fl 58 1:1.2
Crudo napisał/a:Sama sobie zazdroszczę
Cambo
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
ClicoFantastico napisał/a:Crudo, wybierz mnie, wybierz mnie !!!
Zdano napisał/a:Aż wypieków na twarzy dostałem.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
pozdrawiam,
dzerrry
No to niechybnie musiałem być ja!Crudo napisał/a:Wtem zwróciła pytająco, piekne zielone oczy w moim kierunku. A to co? Sprzedawca od niechcenia rzucił szorstko, to muzealia.
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
Crudo napisał/a:To dopiero "gra wstępna"
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Crudo napisał/a:Gorzej z foceniem, ale szybko się uczę ;)
Crudo napisał/a:To dopiero "gra wstępna"
To bardzo lubięCrudo napisał/a:ale szybko się uczę
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D