Hermes  Dołączył: 04 Lut 2008
Yes, yes, yes, yes :mrgreen: i tulipanik do mojego pentaczka też jest :mrgreen: Już prawie dwa lata na ten zakup czekałem :mrgreen:

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
dzerry, w poniedziałek około 10-11 bede w Gdańsku i mógłbym zabrać poznańską paczkę osobiście. Będę autem wiec mogę podskoczyć w dowolne miejsce. Jeśli by Ci to pasowało to daj znać na PW :-)

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Sluchajcie, kto zamawial szerokie Delty 3200?

KITT  Dołączył: 28 Lip 2008
Hmm.. W tabeli nie ma takiego materiału

screwdriver  Dołączył: 22 Mar 2007
Jeśli nikt się nie zgłosi, to mogę się zaopiekować... dzerry, jak coś, to pisz na PW

OK, juz sobie przypomnialem dla kogo to jest :-) Chyba czas poszukac czegos na skleroze :-P

nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
dzerry, dasz znać jak to powysyłasz? :->

Thadeus  Dołączył: 21 Mar 2008
dzerry, jak coś znajdziesz dobrego to mi daj info :)

figureliusz  Dołączył: 31 Gru 2009
Pała jestem niezmierna, że się nie załapałem na tą akcję (patrzę po cenach i płaczę).
Kiedy następna? :mrgreen:

figureliusz napisał/a:
Kiedy następna?
Ja predko na pewno nic nie zorganizuje :-P

Tak a propos, pierwsze paczki poszly, reszta pojdzie w poniedzialek i wtorek.

nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
dzerry, dzięki wielkie. Skrzynia w domu :mrgreen: :-B

Hermes  Dołączył: 04 Lut 2008
dzerry napisał/a:
Ja predko na pewno nic nie zorganizuje

Jak to dobrze , że się załapałem. Wielkie dzięki paczuszka rozpakowana już w domu. Wielkie dzięki :mrgreen:

MacGregor  Dołączył: 06 Lis 2007
Witam.
Tak z nieśmiałością zapytam czy w kierunku na Białystok już coś zmierza?

Pytam bo od poniedziałku na dwa tygodnie wybywam i co będzie z paczuszką moją..... no właśnie nie wiem, chyba nie poczeka :cry: aż tak długo na Mnie.

Pozdrawiam

MacGregor, do Ciebie na szczescie jeszcze nie poszla. Wyslac za dwa tygodnie?

MacGregor  Dołączył: 06 Lis 2007
Witam.
Odpisałem na PW.

sylwesto  Dołączył: 16 Sie 2008
dzerry, Ja natomiast w przyszłą sobotę wyjeżdżam do Chałup, więc jeśli zdecydujesz się wysłać przesyłkę do mnie w połowie przyszłego tygodnia, to też lepiej wstrzymać się tydzień. Po co ma się gdzieś na poczcie walać.

Prosze was o zrozumienie. W sumie wyszlo mi jakies 20 paczek, czesc wazy ponad 5 kilo i wysylka tego to nie jest trywialna operacja.

Ci ktorzy wysylali mi adresy, juz paczki dostali lub paczki do nich są w drodze. Nie pinguje was o adresy, bo nie jestem sklepem, nie zarabiam na tym ani zlotowki i zakladam, ze to w waszym interesie dostac zamowienie :-P No i tak sie sklada, ze nie sledze waszych planow urlopowych ;-)

Podsumowujac, sylwesto, gdybys byl wyslal mi adres, juz dawno mialbys zestaw Honla w domu. Od tygodnia lezy spakowany i czeka.

dzerry, ooops, już wysyłam. Nie zrozum mnie źle, nie chciałem Cię ani kontrolować, ani poganiać :-B

sylwesto, przepraszam, moze faktycznie zbyt ostro to zabrzmialo - nie bylo to moja intencja :-) Adres jest, wiec bedac skrupulatnym w nomenklaturze pocztowej, list pojdzie w poniedzialek. Kolejny wiersz do odhaczenia - to lubie :-)

dzerry napisał/a:
sylwesto, przepraszam, moze faktycznie zbyt ostro to zabrzmialo - nie bylo to moja intencja

Luz :-D

Skocz do: