"Jedyne, co może uratować śmiertelnie rannego kota – odezwał się kot – to maleńki łyczek benzyny – i, wykorzystując zamieszanie, przypiął się do okrągłego otworu w prymusie i napił się benzyny." OM-2n, T70
Pozdrawiam
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
"Jedyne, co może uratować śmiertelnie rannego kota – odezwał się kot – to maleńki łyczek benzyny – i, wykorzystując zamieszanie, przypiął się do okrągłego otworu w prymusie i napił się benzyny." OM-2n, T70
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.
Pioter napisał/a:Witam
Ja bym oba wywołał na 800, jeden będzie lekko przewołany, drugi lekko niedowołany, albo jeszcze lepiej oba zrobił na 1600, myślę, że 400-tka tak potraktowana będzie zwyczajnie gęsta ale szczegóły nie znikną.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
guerilla napisał/a:Wg mnie to b. zły pomysł - zależnie od tego jaki film i jaka chemia oczywiście
modern art = i could do that + yes, but you didn't
guerilla napisał/a:masz błąd w stopce - w oryginale jest nafta, nie benzyna. Lampy są naftowe, nie benzynowe
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.