Crudo napisał/a:Wybór raczej niewielki, sprzedawca będzie obsługiwał kilku klientów jednoczesnie. Prawdopodobnie wyjdzie ze sklepu sama ...
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Moje szkło, rysuje moją duszę...
Crudo napisał/a:Chwilowo do focenia zniechęcił mnie mój analog...kupiłam mu statyw, weżyk, szkiełka całkiem,całkiem, dobry film, a on porysował mi kliszę, już tego nie robił
O zgrozo...
Crudo napisał/a:Nic to, po niedzieli udam się w jedno miejsce w Kraku i być może dopadnę Kasetkę
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Crudo napisał/a:Przeczytałam co nieco o ME Super, nawet miałam taki jeden dzisiaj w łapkach na Giełdzie, ale wolałabym sama nie kupować.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Throwend napisał/a:Wizjer kątowy. Tego ci trzeba.
l_uka napisał/a:a slina, jak sama nazwa wskazuje, jest sliska
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Ż jest P... p.
Crudo napisał/a:Zapodaj, zapodaj
diplodok napisał/a:2649zl kasetka z 18-55
Ż jest P... p.
Prezenty tylko na specjalne zamówieniecotti napisał/a:Czy święty Mikołaj może wcześniej dotrzeć? :)
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Gwiazdor napisał/a:Prezenty tylko na specjalne zamówienie