cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
| K-X SMC DAL 18-55 | Helios 44M-4 + M42 | statyw Velbon Sherpa 600 R/F |
http://zrowerem.pl - pozytywnie zakręceni....
Blesso napisał/a:Swego czasu producenci magnetowidów płacili podobny "haracz"
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
diplodok napisał/a:ma nie byc polityki na forum ale nie moge sie powstrzymac
jak ponad 90% glosujacych glosuje notorycznie na klamcow i zlodzieji to co sie dziwic
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
diplodok napisał/a:radekone,
moze zle patrzysz...?
ale juz ciiiiii....
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
CytatBez komentarza
bo szkoda słów
CytatTaki zapis zawiera opublikowany przez Ministerstwo Kultury projekt rozporządzenia do ustawy o prawie autorskim. Ustawa zaleca, by wyrównać twórcom straty, jakie ponoszą z tytułu tzw. dozwolonego użytku osobistego. Innymi słowy za to, że konsumenci, korzystając z nowoczesnych technologii, mogą kopiować utwory - muzykę, filmy czy książki - co obniża wpływy wydawców.
diplodok napisał/a:radekone, bo do zlych sadow chodzisz - sa sady gdzie jablka sa zdrowe
a ja bym tam wolał zdrową córkę tego ogrodnikaradekone napisał/a:I jak mam wybierac pomiedzy jablkami zgnilymi a robaczywymi to wole isc na piwo
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię