l_uka napisał/a:a po co dublowac modele?? Samsung pokazal "swoje" lustrzanki
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
tomecki napisał/a:cały czas myślałem że samsung będzie tańszym odpowiednikiem Pentaxa co w polskich realiach ma duże znaczenie, cena oczywiście.
Cytatuważasz że Samsung wypuścił (skopiował) dwie lustrzanki i na tym stop? mam nadzieję że jednak nie.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
puszka sardynek i słoik ogórkow
K100D - jee jee jeeeeeeeeeeee!
tomecki napisał/a:Sory ale jak te kompakty to mają być "NEW VISION" to już mi się lepiej podoba mój Fujik Myślałem że zapodają odpowiednika K100D a tu kompakty new vision w ząbek czesane Ja tam szumofb nie jestem ale jak do takiego NV10 się ucho przystawi to pewnie będzie szumiał jak Bałtyk
Dabrow napisał/a:http://www.samsung-nv.pl/data/intro.html - jest i po polsku.....
Wstaję ja was proszę i gnam co sił żeby kompa włączyć bo może tą nową cyfrankę zobaczę szajsunga a tu....... kupa na płynno...... no cóż... to gdzie ten K100D do cholery? Kobita mi się burzy że już chce, ja też, akcesoria zaplanowane - chcę go iść i kupić i się nim cieszyć!
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:K100D maja pojawic się u nas w lipcu, i to raczej w drugiej jego polowie.
Dabrow napisał/a:powiedz to mojej drugiej połowie
[ Dodano: 2006-07-04, 09:44 ]
Sylwek - tak poza tym - to lipiec już mamy - stąd moje sfrustrowanie - co ja nagadałem Małżowince - "w lipcu kochanie, w lipcu, zdążymy..." .... grrr.
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:tomecki napisał/a:Sory ale jak te kompakty to mają być "NEW VISION" to już mi się lepiej podoba mój Fujik Myślałem że zapodają odpowiednika K100D a tu kompakty new vision w ząbek czesane Ja tam szumofb nie jestem ale jak do takiego NV10 się ucho przystawi to pewnie będzie szumiał jak Bałtyk
Tak, 10 MPix na matrycy 1/1.8" to jakies nieporozumienie Za to ciekawe kto robi taka matryce? Moze Samsung probuje jakies swoje nowe? Gdzies musza poeksperymentowac
[ Dodano: 2006-07-04, 09:21 ]
Dabrow napisał/a:http://www.samsung-nv.pl/data/intro.html - jest i po polsku.....
Wstaję ja was proszę i gnam co sił żeby kompa włączyć bo może tą nową cyfrankę zobaczę szajsunga a tu....... kupa na płynno...... no cóż... to gdzie ten K100D do cholery? Kobita mi się burzy że już chce, ja też, akcesoria zaplanowane - chcę go iść i kupić i się nim cieszyć!
Z tego co mowia plotki K100D nie bedzie w wersji Samsungowatej. A na orginalnego Pentaxa trzeba poczekac jeszcze chwile. K100D maja pojawic się u nas w lipcu, i to raczej w drugiej jego polowie.
PZ1, KX i kupa szkieł
Alek napisał/a:Dawno temu Sharp pokazal 10M matryce wiec moze to ona?
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt