Benek  Dołączył: 18 Wrz 2008
xneon napisał/a:
próbowałem też wyrobów Ocetixu

Chwytliwa nazwa. Czekam na Kiełbasix, Śmietanix, Oranżadix.
 

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Ocetix, Kiełbasix, Śmietanix i Oranżadix wykazują spore powinowactwo z Pentaxem ;-)
 

xneon  Dołączył: 11 Gru 2009
o to, to! :-B dla Opiszona.
 

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
opiszon napisał/a:
światło może być też z latarki przecież
Masz na myśli karbidówkę?
 

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Na pewno się nada :mrgreen:
 

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
emigrant, a ty jeszcze nie pod lasem :?: ;-)
 

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
opiszon, nie, ale za to nad rzeką.
Jakiś pech mnie prześladuje. Jak nie PKP, to inna infekcja.
 

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
emigrant napisał/a:
nie, ale za to nad rzeką.
ale przekraczałeś już Odrę w młodości :?:
 

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
opiszon napisał/a:
przekraczałeś już Odrę w młodości
A nawet Wisłę, Wartę i byłem Polakami. Dał mi przykład Bonaparte...

Jam jest - zdrowy jak rydz. Infekcja nie pozwala mi jedynie opuścić stanowiska pracy.
A wolałbym przejść kolejny raz Łupawę.
 
dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
poniżej musztardy sarepskiej nie schodzę bo to mokry piasek w smaku

chrzanowa czy rosyjska to jest to co misiaczki lubią do wielu rzeczy :-)
 

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
dlugas1982 napisał/a:
poniżej musztardy sarepskiej nie schodzę
a powyżej.
Musztarda dijon?
Ta zdecydowanie pasuje do czegoś lepszego, niż parówki.
 
dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
dijon i english to masakry, w sam raz do steków albo minimalnie na kanapki czy sałatki do sosów

no i pięknie czyszczą zatoki :evilsmile:

u mnie jest tak stołowe itp. p***** później sarepska>chrzanowa>rosyjska>kozacka i później francuz i anglik Ex aequo z wasabi :D

czasem do kiełbasy czy parówki mieszam te zajzajery z keczupem

Wyświetl posty z ostatnich:
Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach