Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
MCsubi napisał/a:Dlatego rozstałem się z nim na rzecz HTC Desire.
| Pentax programA | Smena 8M | Pudełko po ciastkach | Zeiss Tessar 2.8 |
ggdh napisał/a:Only Blackberry
diplodok napisał/a:o ultrataczu zapomnij... stare to juz
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
diplodok napisał/a:s8300 ultratouch? wypuszczony w marcu 2009
toz to w swiecie komorkowym staroc
a pomysl z kupnem telefonu bez umowy i abonamentem bez telefonu jest jak najbardziej godny polecenia
Premislaus napisał/a:MCsubi napisał/a:
Dlatego rozstałem się z nim na rzecz HTC Desire.
Moje małe marzenie, ale niestety poza zasięgiem finansowym
CytatJeśli chodzi o celowość brania umowy bez telefonu - robiłem rozeznanie miesiąc temu i niestety w Orange nie było żadnej różnicy.
| Pentax programA | Smena 8M | Pudełko po ciastkach | Zeiss Tessar 2.8 |
Thadeus napisał/a:[b]Gdy bierzesz abo bez telefonu to umowę masz na 12 miesięcy plus miesięcznie płacisz tylko 50% abonamentu.
Thadeus napisał/a:Cena telefonu w abonamencie wychodzi coś koło 20-50 % więcej niż na rynku, do tego dodaj utratę gwarancji kiedy będziesz chciał zmienić firmware... No i nie ma sim Locka.
Thadeus napisał/a:Tylko Po co Ci abo jeśli obecnie korzystniej wychodzą prepaidy? Tak dodam na marginesie ;)
Thadeus napisał/a:P.S Zauważ że w przypadku umowy bez telefony obniżka wynosi 50% czyli dla tej umowy jaką podałem ok. 50 zł. a to razy 24 miechy przy normalnej ofercie z telefonem daje 1000zł około. W tym Abonamencie jeśli chcesz kupić Samsunga Galaxy S musisz za niego zapłacić 950 zł dodatkowo czyli 1500 plus 950zł = dla uproszczenia 2500. Sam telefon wg ceneo najtaniej kosztuje 1700 plus plus około 500 za abonament. Dodaj do tego ze w przypadku gdy bierzesz tańszy abonament to telefon drożeje.
MCsubi napisał/a:moje mała marzenie (HD2) po pół roku czekania na dostawę w Orange zmieniło się na Desire.
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
radekone napisał/a:
A HD2 to nie okazal sie srednio udanym modelem?
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
WM jest doskonałym systemem, tylko niestety ma nie aż tak niskie wymagania,więc potrzebuje odpowiedniego telefonu aby nie mulić.radekone napisał/a:A to moze Windows Mobile jest srednio udanym systemem..
Thadeus napisał/a:Wave - zapowiada się ciekawie z tego co pamiętam to Symbian przerobiony przez Samsunga i nazwany BadaOS. :)