MacRayers  Dołączył: 07 Wrz 2008
Michu napisał/a:
obiektywnej opinii tu nie uświadczysz. Bo to Limited.

Benek  Dołączył: 18 Wrz 2008
To należy sobie wypisać szkarłatnym atramentem na błękitnym jedwabiu, oprawić w złote ramki i powiesić w przedpokoju, obok drzwi.
Pentagram napisał/a:
Pentax jest jak piękna kobieta, drogi w utrzymaniu, kapryśny, często zmienia zdanie, nigdy nie wiem, czego się po nim spodziewać, ale uwielbiam go mieć w rękach i robić nim zdjęcia.Canon jest jak niezawodny, rzetelny przyjaciel. Zawsze wykonuje posłusznie polecenia. Można na nim polegać i mieć pewność, że praca będzie wykonana wzorowo. Przyjemność jednak, większa jest z kobietą, niż z przyjacielem. ;-)

A dowolne zdanie z poniższego, należałoby wytatuować sobie na przedramieniu... (zwłaszcza drugie zdanie, to o dyskomforcie)
mbs napisał/a:
Siedzę sobie spokojnie w analogach Pentaxa, ale coś kusi mnie by kupić w końcu cyfróweczkę - tym bardziej, że ceny zaczynają być bardziej przyjazne dla ludzi, którzy szanują zarobiony pieniądz. Oczywiście inny system odpada - wręcz - żaden inny system tylko Pentax, gdyż sam dotyk Canona, czyt Nikona, powoduje u mnie jakieś dziwne uczucie dyskomfortu ;) Natomiast jaka by nie trafiła się lustrzanka firmy Asahi, to biorę ją w garść i jakoś czuję co trzeba zrobić by mieć dobre zdjęcie... - dobre, przynajmniej technicznie poprawne. Podobno nie tylko ja tak mam.

er_es  Dołączył: 27 Maj 2009
Vera napisał/a:

Wtedy ja idę do sklepu, staję przed ladą i mówię sobie> No mała, nie ściskaj kolan, weź oddech i bierz go :!:

pszczołowaty  Dołączył: 07 Gru 2009
plwk napisał/a:
Jasiek Matacz napisał/a:
bo zli moderatorzy

Podpadasz podwójnie.

opiszon napisał/a:
plwk napisał/a:
Ty też podpadasz.
możesz mnie za karę upić w piątek :-P

Ty podpadasz a ja mam ponosić koszty :-D

a wcześniej o Jasiu, Małgosi...i bagnetach :lol:

kacperAs  Dołączył: 01 Mar 2010
Siedzę w Pentaxie więc graty z wrogiego systemu są mi niepotrzebne :-P

Dzidziu  Dołączył: 16 Wrz 2008
kacperAs, :-B dzięki za wyróżnienie :mrgreen: nawet nie wiesz jak się cieszę :mrgreen: :mrgreen:

quasi  Dołączył: 08 Kwi 2008
piotr_luk napisał/a:
Uprzejmie uprasza się towarzystwo dyskutujące o nie nie przeginanie tzw. pały w swoich wypowiedziach.

Benek  Dołączył: 18 Wrz 2008
Dembol napisał/a:
Dziś w Czarnolesie, w muzeum Jana Kochanowskiego około godz 17. Siedział na ławce z dziewczyną. Nie rozpoznałem modelu, ale po pasku rozpoznałem już z około 40 metrów :-P

To się nazywa przedmiotowe traktowanie kobiet.

tatsuo_ki  Dołączył: 01 Mar 2009
dzerry napisał/a:
No bo w koncu kurcze blade!

suchotnik napisał "No właśnie poczta coś ostatnio podejrzanie dobrze pracuje:P ' :lol:

[ Dodano: 2010-08-26, 19:34 ]
suchotnik napisał "No właśnie poczta coś ostatnio podejrzanie dobrze pracuje:P ' :lol:

pawgra  Dołączył: 29 Maj 2008
długas1982 napisał:

produkujecie posty jak fabryka w Chinach

b-bar01 napisał tzn że tulipan z małego kita na duzym może puszczać światło bokiem

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
ebelbeb napisał/a:
Nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było. Chociaż bywało, że nie bywało. ;-)

xneon  Dołączył: 11 Gru 2009
dla odmiany żart obrazkowy:

triger  Dołączył: 23 Lut 2009
Z wątku w Fotowyzwaniach o braku zdjęcia od Trefa
Michu napisał/a:
Właśnie otrzymałem informacje związane z Trefem.
Niestety, nasz kolega padł ofiarą wyjątkowo niefortunnej pomyłki, zamieniając w pośpiechu hormonalne tabletki na zmianę płci na zwykły Laxigen.
W związku z czym plik ze zdjęciem prześle dopiero jutro - na chwilę obecną jego zasięg ograniczony jest długością kończącej się rolki papieru toaletowego i pomimo chęci nie jest w stanie dosięgnąć do komputera.
Sądzę, że jutro wieczorem wszystkie pliki zostaną wystawione do oceny.
Tymczasem łącząc się w bólu z cierpiącym kolegą życzę mu dużej przepustowości...

ebelbeb  Dołączył: 04 Lip 2007
Roszpunka napisał/a:
Olympus jest wyspą na oceanie spokojnym, Pentax to marka obuwia a Sony produkuje telewizory. Że nie wspomnę o kultowych markach jak Leica (azjatycki producent makaronu?)

Wystawienie POZYTYWNEGO komentarza od Kupującego jest dla mnie znakiem, że Kupujący otrzymał zakupioną rzecz i wszystko jest w porządku.
W przeciwnym razie proszę o kontakt, ponieważ wystawienie NEGATYWNEGO nie rozwiąże problemu. Dziękuję i pozdrawiam !

grzegorzgr  Dołączył: 13 Lis 2009
co z taką siostrą zrobić cytat aparat działał bardzo dobrze do momentu, kiedy siostra zabrała go na wycieczkę :?:

Kapar  Dołączył: 29 Sty 2008
Benek napisał/a:
PK napisał/a:
60-250 za Chiny nie otworzysz do 2.8 :-P

Ani DA 55 nie rozciągniesz do 250mm. :mrgreen:
:-B

pawgra  Dołączył: 29 Maj 2008
ebelbeb napisał/a:
ten mityczny ruski soft to było klasyczne mięso. A dokładnie stek. Bzdur. :-P

w wątku o wszystkim i o niczym ;-)

Skocz do: