kwantus napisał/a:Ano słucha i nie tylko Pink Floyd, ale Deep Purple, Led Zeppelin i dobrego starego rocka, ale ja to żywa skamielina już jestem
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.
Ech, nie denerwuj mniematb napisał/a:Miasta, które jadą na Watersa do Łodzi niech sie fpisuja tu:
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
E tam, szkoda zachodu. Pink Floyd skonczyl sie na Piper at the Gates of Dawn.matb napisał/a:Miasta, które jadą na Watersa do Łodzi niech sie fpisuja tu:
pozdrawiam,
dzerrry
matb napisał/a:Miasta, które jadą na Watersa do Łodzi niech sie fpisuja tu:
dzerry napisał/a:E tam, szkoda zachodu. Pink Floyd skonczyl sie na Pipers at the Gates of Dawn
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
Iza napisał/a:Ech, nie denerwuj mniematb napisał/a:Miasta, które jadą na Watersa do Łodzi niech sie fpisuja tu:
Czy ja wiem. Przechodze powtorna fascynacje Sydem Barettem. Na razie mi wychodzi, ze najlepsze co zrobil Pink Floyd, to pierwsza plyta oraz solowe plyty Barretta wyprodukowane przez Gilmoura Serio polecam Interstellar Overdrive z linkow powyzej. Muzyka klubowa. Tak ze 4 dekady za wczesnie.zipzip napisał/a:To prowokacja
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:solowe plyty Barretta
Taaa. I to pisze "specjalista" od Wish You Were Heredzerry napisał/a:E tam, szkoda zachodu. Pink Floyd skonczyl sie na Piper at the Gates of Dawn.
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
matb napisał/a:Jakieś 50 euro. Cena jak cena - europejska, trzeba chyba przywyknąć.
matb napisał/a:Ja nad tą Łodzią pomyślę
Bo nie umiem? Efekty mnie zniechęcajązipzip napisał/a:dlaczego nie Fotografujesz
matb napisał/a:Bo nie umiem? Efekty mnie zniechęcają
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów