Yashica Mat124, Canon 100d
cube007 napisał/a:W porównywarkach cen sklep ram.net.pl wygląda bardzo atrakcyjnie. Jestem w trakcie pierwszych (na 100% ostatnich) zakupów w tym miejscu - na szczęście na niewielka kwotę.
Kontakt ze sklepem jest praktycznie niemożliwy - na infolinii można wisieć w nieskończoność, na gg nikt nie reaguje (mimo rzekomej obecności), na maile nikt nie odpowiada. Stosunkowo sporo kupuje w necie - takiego olewania klienta jeszcze nie widziałem.
Do tego wszystkiego, towar który ponoć maja na magazynie wysyłają już ponad tydzień.
ram.net.pl - omijać z daleka!
Moje gnioty
K-5, DA SMC 15/20-40/70 LTD, DA*50-135/2.8, SMC A 50/1.7
Eldred napisał/a:Ja jakoś kupowałem tam i nie miałem zadnych problemów, może ten utrudniony kontakt jest przejściowy? Czekasz już od tygodnia? A może już wysłane tylko poczta/firma kurierska dała ciała?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
plwk napisał/a:53 na początku to Play
Dzwoń. jak zajety, to pewnie gadają. Dzwoniłem na ten numer 3-4 razy i za każdym razem mogłem pogadać z konsultantem.cube007 napisał/a:Kierunkowy sie zgadza, niestety nr nieustannie zajety.
W dzisiejszych czasach to może być każdy operator. Jestem w Play i mam 62 na poczatkuplwk napisał/a:53 na początku to Play
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
roket napisał/a:A ja proponuje zrobić osobny dział taka czarna lista podpadzioch z tytułem u tych państwa nie kupujemy bo to szuje i kombinatorzy czyli element wywrotowy.
Fotografia jest nie zdrowa...
Dobry pomysł?
K-5 + 15/4 + 21/3.2 + 35/2.4 + 50/1.8 + 85/1.4 + 100/2.8 WR, tak?
A jest taki katalog na koncie bankowym jak SPAM ? Przecież jak przelejesz kasę z numerem zamówienia, to księgowość firmy widzi kasę po 1-2 dniach.Bucik napisał/a:Jakieś powiadomienia lądują w folderze SPAM, na poczcie firmowej??
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Fotografia jest nie zdrowa...
Dobry pomysł?
K-5 + 15/4 + 21/3.2 + 35/2.4 + 50/1.8 + 85/1.4 + 100/2.8 WR, tak?
Sklep prowadzi sprzedaż internetową, więc normalne jest, iż jest dużo zamówień z opcją przelew. Nie wyobrażam sobie, by w sklepie nie było osoby, która jest do tego typu zadań zatrudniona .Bucik napisał/a:nie wyobrażam sobie aby Pracownicy co chwilę spoglądali na owe konta by sprawdzić wpłatę??
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
roket napisał/a:A ja proponuje zrobić osobny dział taka czarna lista podpadzioch z tytułem u tych państwa nie kupujemy bo to szuje i kombinatorzy czyli element wywrotowy.
Bucik napisał/a:A właśnie wchodziłem tutaj po to żeby to samo zasugerować