Dołączył: 20 Sie 2008Cytat"To dziwne, ale tak mały naród jak Czechy daje światu bardzo wielu fotografików. (...) Może w przypadku Czech jest to sprawa długiej tradycji (tak samo jak z hokejem, chi,chi…), ale w każdym razie jest to jakiś fenomen." (Jan Saudek)
 . Napisałbym dlaczego tak jest, ale zaraz mi wytną, bo post złamie sporo punktów regulaminu. Więc wolę nie pisać. Nadam, przekaz telepatyczny
  . Napisałbym dlaczego tak jest, ale zaraz mi wytną, bo post złamie sporo punktów regulaminu. Więc wolę nie pisać. Nadam, przekaz telepatyczny   
 Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
 Czechy tylko potwierdzają regułę hihi
  Czechy tylko potwierdzają regułę hihimodern art = i could do that + yes, but you didn't

NAFO expansion is non-negotiable
Kytutr napisał/a:To chyba nie jest dyskusja na to forum. Idźcie na Goldenline lub forum Wyborczej
A jak jeszcze trochę tutaj pożyję, to może odkryję fenomen dlaczego tak mały naród jak Czechy daje światu bardzo wielu fotografików.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
technik219 napisał/a:Nadam, przekaz telepatyczny

.
  .Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Cytatgdybyście chociaż troszkę poczytali a nie kopiowali myśli REDaktora Adam to zapewne zauważylibyście coś takiego jak mecenat Kościoła, bez którego wiele rzeczy by nie powstało. Dla jasności - jestem krytykiem Kościoła, jednak trzeba tez myśleć przy okazji...
 nie róbmy na tym forum tego, co teraz zewsząd nas otacza. Amen.
  nie róbmy na tym forum tego, co teraz zewsząd nas otacza. Amen. 
siono napisał/a:@ guerilla
no widzisz, i tak nie zrozumiesz...rozumiem zbyt ambitne tematy...

. Ja stawiam
  . Ja stawiam  
 Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.

pozdrawiam,
deckard
N
                Dołączył: 20 Sie 2008Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.