paoollo  Dołączył: 17 Wrz 2006
1,7 jest całkiem sporo (czytaj: więcej niż 1) na allegro za mniej niż 260 ;)
jeden do mnie jedzie mam nadzieję ;)

cureforpain  Dołączył: 09 Kwi 2007
W połowie kwietnia na allegro zeszły dwie po 300 i jedna po 385 (sic!) a te, które są teraz jeszcze się nie skończyły, a ceny skoczą pod koniec..

Ty paoollo za ile wyhaczyłeś?

za 264 ;) (z kosztami wysyłki) - nie miałem cierpliwości czekać do końca aukcji

asklop  Dołączył: 22 Kwi 2006
paoollo, i to jest bdb cena jak na obecna chwile za to szkielko. Wszystko zalezy oczywiscie od stanu.

[ Dodano: 2007-05-08, 13:07 ]
waskiwidze napisał/a:
ja mam smc a 1,7 od 2 tygodni. 480 zaplacilem i nie zaluje. zalezalo mi na nim bardzo. i dostalem gratis konwerter albinar 2x

troche naciagnales z cena. Zaplaciles przeciez 497 zl. No i przeciez jeszcze wysylka. To wychodzi ponad 500zl. Teraz sie nie dziwie, czemu sprzedawca konwerter dozucil. :-P
Zlota aukcja dla niego.

asklop napisał/a:
Wszystko zalezy oczywiscie od stanu
jest w drodze, zobaczymy ;)

waskiwidze  Dołączył: 22 Mar 2007
asklop, potem opuscil bo okazalo sie ze sluchamy podobnej muzyki. obiektyw odebralem osobiscie. obiektyw tak jak napisalem jest nieuzywany. byl elementem kolekcji (chyba wszystkie manualne pentaxy i leici wraz z kompletna optyka facet mial...). swoja droga milo go bylo poznac. od kogos w koncu trzeba sie uczyc

[ Dodano: 2007-05-08, 22:31 ]
powiem, ze dla mnie tez udana. pomysl o cenach tego szkla za np 2 lata jak boom na pentaxa nadal bedzie tak wielki. choc nie planuje go sprzedawac

jakub_chojnowsk  Dołączył: 25 Mar 2007
powiedzcie prosze (ale jak najszybciej możecie) czy warto za 240 zl SMC-M 50/1.7 kupic czy raczej nie za bardzo ?? :evilsmile:

[ Dodano: 2007-05-09, 22:42 ]
musze zaraz podjac decyzje , a wiec byl bym bardzo wdzieczny za jakiekolwiek sugestie, jakakolwiek podpowiedz....

pape  Dołączył: 11 Lis 2006
jakub_chojnowsk napisał/a:
powiedzcie prosze (ale jak najszybciej możecie) czy warto za 240 zl SMC-M 50/1.7 kupic czy raczej nie za bardzo ?? :evilsmile:

Raczej nie. Uważam, że warto tak do 180, ale rynek robi się dziwny.
Ja swój pierwszy kupiłem za 130.

davnes  Dołączył: 18 Lis 2006
nie warto ja swojego smc-A sprzedaje ciut drozej- patrz giełda

asklop  Dołączył: 22 Kwi 2006
jakub_chojnowsk, czy warto musisz sam ocenic. Jak cie stac to warto. Jak nie to poluj na okazje. Obiektywy 50mm to jedna z niewielu okazji kupic swietna jakosc, jasnosc, (jaka daja profi obiektywy dla innych ogniskowych) za niewielka cene.

jakub_chojnowsk  Dołączył: 25 Mar 2007
asklop, wiesz jak to jest, mam niby akurat tyle pieniedzy, aby kupic ten obiektyw, ale wole wydac mniej nizwiecej :P davnes, a masz jeszcze ten swoj obiektyw??

Skocz do: