K200
powiedz to mnie ,który w tym sezonie popłynał 7 razy po różnych rzekach ostatni 4 dniowy Skeczniew Koniner_es napisał/a:Ponton IMHO jest zupełnie nieprzydatny do niczego.
silnik elektryczny ma za mały zasieg a sztywny kadłub nijak nie zmieści sie w samochód osobowyer_es napisał/a:to polecam silnik elektryczny i jakiś sztywny kadłub.
chodzi o mozliwie najmniejszy silnik spalinowy a i ponton moge kupic wiekszy na wielodniowe spływy Dziekuje za cenne uwagi cos takiego http://allegro.pl/silnik-...1225200232.htmler_es napisał/a:trzeba szukać takiego silnika, który da się zamontować do twojego sprzętu.
i jak zwykle pojawia sie znikad grzegorzgr ze swoimi madrosciami..
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
chce cos nowego żeby mógł popłynąc z moimi wnukami { daj boże ]. duzo czasu do przyszłego sezonu. GORĄCO POZDRAWIAMroket napisał/a:ale z tych nowych to nic małego nie znajdziesz .
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
Byłem widziałem i potwierdzam ,czasem występuje brak rzeki i trzeba jej szukać całkiem gdzie indziejCytatNa rzece dzieją się takie rzeczy co nawet nie śniło się hydrologą