Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Najśmieszniejsze to jest to, że na różnych forach związanych z komputerami podają ceny, właśnie z tego sklepu. Człowiek nieświadomy zamawia właśnie tam, bo tanio.Enzo napisał/a:Pierwszą rzeczą którą zawsze robię przed zakupem to odwiedziny strony opinii o danym sklepie.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Bucik napisał/a:W dodatku przy zamówieniach od powiedzmy 50-ciu klientów, każdego z innego banku, nie wyobrażam sobie aby Pracownicy co chwilę spoglądali na owe konta by sprawdzić wpłatę??
cube007 napisał/a:Ponadto ram.net posiada 2 konta bankowe, ilosc chyba latwa do ogarniecia.
Fotografia jest nie zdrowa...
Dobry pomysł?
K-5 + 15/4 + 21/3.2 + 35/2.4 + 50/1.8 + 85/1.4 + 100/2.8 WR, tak?
Bucik napisał/a:skąd masz takie informacje odnośnie kont bankowych?
pentax k100d super , K-5 IIs, DA 55-300 APO , Sigma 50-500 4,5-6,3 APO DG OS HSM,Tamron AF SP 90 mm F/2.8 Di Macro 1:1 metz 48AF-1 , raynox 250,lampa pierścieniowa AF 160 FC
Nikon D500, Obiektyw Tamron 150-600 mm F/5.0-6.3 SP Di VC USD
Pozdrawiam
Artur
---------------------------------
Większość technicznych pojęć jest mi obca, ale nie przeszkadza w pstrykaniu ;)
W takim Agito nie płacę za wysyłkę, gdy towar jest wadliwy. Wysyłałem kurierem na ich koszt.zuka68 napisał/a:Za wysłanie już sam musiałem zapłacić, ale to chyba normalne.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
"Living is easy with eyes closed"
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
Kiedyś opentany, teraz się kanonizuje
Kanunier 50D + 17-40/4 L + 70-200/4 L + 85/1.8 + 100/2.8 Macro + 430EX II
CytatGdyby wszystkie osoby, które czekają na wysyłkę, mogły przyjść do nas osobiście odebrać towar - nie byłoby żadnych opóźnień!
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
ciekawe czy mają biuro w Rzeszowie jakbym chciał odebrać osobiścieCytatGdyby wszystkie osoby, które czekają na wysyłkę, mogły przyjść do nas osobiście odebrać towar - nie byłoby żadnych opóźnień!
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki