romeoad  Dołączył: 02 Lis 2009
diplodok napisał/a:
cala dyskografie sciagnalem w niecala godzinke

Wychodząc z założenia, że jeśli artysta mi się podoba to kupuję jego produkcje, jak do tej pory na moim koncie jest kilka albumów Mileny. Wszystkie rozdane jako prezenty.

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
romeoad, ja wychodze z zalozenia ze najpierw slucham a jak mi sie podoba plyta to kupuje :-P

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
Mylene Farmer zawsze lubiłem jej słuchać, nawet w czasach kiedy tylko katowałem głowę ostrym black i death metalem non-top

wuzet  Dołączył: 12 Sie 2009
Pod wpływem tego wątku odświezylem troche plikow z dysku ... poszperalem troche w sieci ... posłuchalem i poogladalem ... nie bylem nigdy jakims zagorzałym fanem Mylanie ale chetnie ja słuchalem jak mialem okazje. Najwiekszym hitem jak dla mnie byl duet z Sealem. Ale ta wersja z koncertu jest jeszcze lepsza :shock: Perkusista wymiata swoim głosem :roll:

Crow  Dołączył: 08 Paź 2008
Oj tak... teledysk nagrany z Sealem był świetny... ale Abe Laboriel Jr pokazał tu klasę, że nie tylko potrafi wywijać pałeczkami ;-) . Z resztą było to wielkie zaskoczenie, gdy wstał od swoich kociołków i złapał za mikrofon.

Tu zdecydowanie ładniejsza wersja ;): http://www.youtube.com/watch?v=FspTcSh00NM I ja też chcę takie buzi :oops: .

wuzet  Dołączył: 12 Sie 2009
O faktycznie na "mojej" wersji ucieło "buzi".

Wracajac do perkusisty, to jako ciekwostka moze byc to, ze nagrywal (jako perkusista sesyjny) rowniez z Sealem.

Skocz do: