palermo  Dołączył: 12 Lut 2007
Ja już piłem z Czesiem :-B , więc nie będę już nic kombinował ;-)

Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007
Szczerze mówiąc, to przy tej cenie nie sądzę aby sprzęt pochodził z polskiej dystrybucji. Ale jutro na pewno wyjaśnię to u dystrybutora. Po za tym pozostaje kwestia mocowania... naszego podobno nie ma nigdzie.

[ Dodano: 2007-05-09, 23:41 ]
palermo napisał/a:
Ja już piłem z Czesiem :-B , więc nie będę już nic kombinował ;-)

i tak trzymać :-D

palermo  Dołączył: 12 Lut 2007
Z czystej ciekawości spytałem o ten obiektyw z Allegro.

Dostałem odpowiedź:
"...839zł ale obecnie brak tego mocowania prosze pytać w przyszłym tygodniu około środy...."

palermo napisał/a:
Z czystej ciekawości spytałem o ten obiektyw z Allegro.

Dostałem odpowiedź:
"...839zł ale obecnie brak tego mocowania proszę pytać w przyszłym tygodniu około środy...."

Bardzo lubię taką "uczciwą" konkurencję. Niestety zmagam się z takimi na co dzień...

Throwend  Dołączył: 26 Kwi 2007
Dostawa Tamrona 70-300 właśnie przybyła do sklepu foto-net a taka sama Sigma APO jest już na allegro, z tym że powinne dojść dzisiaj. Po ok. 4 sztu każdego.

Jeden tamron jest mój :mrgreen:

Paulos  Dołączył: 08 Mar 2007
jak widać, pewność jest niepewna

tomecki  Dołączył: 22 Kwi 2006
Jednego zazdroszczę posiadaczom systemu na bagnet K, a mianowicie tego że nawet zdawało by się proste rzeczy takie jak zakup jakiegoś taniego tele staje się wydarzeniem niezapomnianym, radosnym i godnym pochwalenia się całemu światu.

tomecki, coś w tym jest :mrgreen:

tomecki napisał/a:
Jednego zazdroszczę posiadaczom systemu na bagnet K, a mianowicie tego że nawet zdawało by się proste rzeczy takie jak zakup jakiegoś taniego tele staje się wydarzeniem niezapomnianym, radosnym i godnym pochwalenia się całemu światu.

Jak byś kupno 'jakiegoś taniego tele' planował na kilka miesięcy wcześniej i wyliczał czy dasz radę przez następne kilka miesięcy to bys też się cieszył że go masz....

Niektórych nie stać na cieszenie się z drogiego tele bo nigdy go nie będą mieć.

tomecki  Dołączył: 22 Kwi 2006
Throwend napisał/a:
Jak byś kupno 'jakiegoś taniego tele' planował na kilka miesięcy wcześniej i wyliczał czy dasz radę przez następne kilka miesięcy to bys też się cieszył że go masz....

Throwend, Chyba mnie nie zrozumiałeś, chodziło mi o to że słoik dostępny do innych systemów nie robiący na nikim wielkiego wrażenia, w Pentaxie nabiera szczególnego charakteru, po prostu pentaxiarze cieszą się ze wszyskiego.
BTW Nie stać mnie na tele pokroju owej sigmy, bo wiem że zaraz okaże się za ciemna i za wolna, tak więc wolę jeszcze długo ciułać i kupić coś f=2,8 const.

tomecki, a to sorki. Rzeczywiście nie zrozumiałem. Może za krótko tu jestem :-P

Ta czy inaczej wybrałbym raczej Tamrona...

Choć nie wiem co to ma wspólnego...

Aha, ktoś tu chyba szukał Sigmy ;-)

cobra  Dołączył: 12 Maj 2007
Z tego co widzialem to kolega z fotorimex ma tanio dla klubowiczów sigme 70-300 APO DG. Sądze ,że cena jest ok na poźiomie polecam

Skocz do: