No bo mamy lepsze aparaty obecnieRafi napisał/a:Dziś /przynajmniej na zdjęciach/ rzeczywiście wygląda niewiele młodziej! niż 20 lat temu
wuzet napisał/a:No bo mamy lepsze aparaty obecnie
kaSetka z zabawkami
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.
koralik napisał/a:A moim idolem jest Arek Gołaś, którego nie ma już wśród nas, ale na pewno gra w najlepszym składzie tam na górze
CytatTak sobie myślę że każdy z nas, ma jakąś upatrzoną postać znaną z TV czy okładek gazet.
Osobę którą darzy sympatią albo podziwia.
koralik napisał/a:A moim idolem jest Arek Gołaś
CytatOstatnia audycja Tomka:
http://www.youtube.com/watch?v=FigTardUFs8
Michał Wochna
Kupa sprzętu i brak czasu.
To antynomiedlugas1982 napisał/a:idolem/wzorcem
o to może dlatego nie mam idola :)Cytat"idol to złudzenie"
pozdrawiam Olgierd
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
diplodok napisał/a:Milton Friedman
poważniediplodok napisał/a:Roman Dmowski
mori0220 napisał/a:I już Cię dziewczyno za to krótkie zdanie lubię !
Byłem na pogrzebie, znałem... przesympatyczny i wiecznie uśmiechnięty chłopak.
"... i owoc żywota twojego je ZUS..."
Yura napisał/a:diplodok napisał/a:
Roman Dmowski
poważnie
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.