gajos007  Dołączył: 19 Cze 2008
Poszukuję kurtki / kamizelki :)
Nie wiedziałem gdzie napisać piszę w dziale OT żeby nie robić bagna na forum.

Jak wyżej poszukuję kurtki / kamizelki dokładnie takiej jak ma ALAN WAKE w podstawowej wersji gry.Szara z naszywkami na łokciach.
Po co? Brat ma niedługo urodziny a że chciałby dostać grę na xbox'a to kupiłem edycję kolekcjonerską+latarka i chciałbym zrobić taki maxpack
Może wiecie jak można takową rzecz znaleźć?
btw.kiedy mi nie była potrzebna widywałem podobne na allegro,teraz za chiny znaleźć nie mogę.Proszę pomóżcie

Jest to coś w tym stylu (zdjęcia na dole strony,linki nie dają się skopiować) :

http://alanwake.wikia.com/wiki/Alan

Rafi  Dołączył: 25 Mar 2007
gajos007 napisał/a:
Jest to coś w tym stylu (zdjęcia na dole strony,linki nie dają się skopiować)

Kurtki znaleźć nie pomogę, ale...
Znaczy coś takiego? O ten link chodzi? Wszystko się "kopiuje" [to chyba nie jest "zabronione"?) ;-)

michalwochna  Dołączył: 31 Sty 2007
W internecie znajdziesz coś takiego szukając pod hasłem "tweed country/shooting style jacket".

no to mam szukania na sobotę... najbardziej podchodzące znalazłem pod nazwą tweed jacket ale ceny kosmiczne (około 300 funtów GB)....ale też krój inny z lekka...michalwochna, :-B :-B

michalwochna  Dołączył: 31 Sty 2007
Zobacz jeszcze na eBay-u, może być taniej, ale "tweed" ogólnie jest w cenie.
Tutaj coś podobnego znalazłem, zresztą Barbour to pierwsze co przyszło mi do głowy:
http://www.barbourbymail....try-Jacket.html

tak przeglądam i przeglądam....i myślę że sobie kupię :mrgreen:

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
gajos007, a tak btw. Jak tam Alan Wake jako gra? Bo przymierzam się do kupna kilku tytułów na ixa i nie wiem co wybrać.

no tak btw. gra jest mocna.bardzo lubię takie klimaty.Grasz sobie w nocy na dobry słuchawkach i klimat jest na tyle ciężki że momentami po godzinie wyłączałem konsolę żeby odpocząć...serio jak się wczujesz w grę to daje popalić.Idziesz przez las,zrywa się wiatr,goni mgłę pojawiają się kształty i do końca nie wiesz czy to "duch mroku" czy sam sobie zaczynasz dopowiadać.Świecisz latarką i okazuje się że to tobie w głowie rysują się kształty,a w rzeczywistości atak następuje z tyłu.
Nie jest to gra typu resident evil czy silent hill,ona ma swój specyficzny klimat.Dla mnie 10/10 i znaczek jakości.

ps.może ostatnie 2godziny gry trochę za dynamiczne ale ogółem piękne dzieło.Coś jak koszmary w "Max Payne".I te zakończenie palce lizać. - grę skończyłem 3 razy na każdym poziomie trudności.Około 20 godzin gry/30godzin na poziomie koszmar.

Polecam też:
Assassins Creed 2 (4 razy skończyłem)
Red Faction 2
Mafia 2 (2 razy bardzo krótka około 5-6 godzin)
Blur
Split Second

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
AC2 - hmmm, jedyna była dla mnie takim strasznym kaszalotem, że nie mogę przemóc się do dwójki. To było fajne przez pierwsze 2 godziny. Potem wałkowanie ciąąąąągle tego samego.

Poluję teraz na jakiegoś COD - jeszcze nie wiem którą część. W sumie trochę mam do nadrobienia bo nie grałem w żadną od COD3.
Aaa no i wzięło mnie na kupno Batman: Arkham Asylum. Podobno superowa.
No i Read Dead Redemption - jak stanieje trochę jeszcze :-P

Po Twojej ocenie chyba zakupię Alana. Ale najpierw dokończę Bioshocka i Condemned.

YellowLabel napisał/a:
jedyna była dla mnie takim strasznym kaszalotem
popieram,gra nudna,monotonna...można zasnąć,ale klimat dwójki to zupełnie inna para kaloszy.Traf na wersję PL super opisy lokacji i info historyczne(pojawia się nasza królowa Bona która zawiesza oko na Ezio).Serio dwójeczkę polecam.Jak kupisz i nie spodoba Ci się to spokojnie mogę odkupić jeżeli będzie to PL. :-B

Skocz do: