Witam Wszystkich,
w celach wsparcia moich znajomych przeglądam ostatnio zasoby internetowe w poszukiwaniu zdjęcia na firmową stronę działalności, którą owi ludzie chcą założyć. Na razie kandydatów mało, więc pomyślałem, że pentaksowcy mogą wesprzeć :)
Zasady są takie - na razie jest to otwarty konkurs, który traktujcie jako zabawę i urozmaicenie forumowego życia:) Jury to trzy osoby, które poszukują zdjęcia. Jeśli zwycięska fotografia będzie odpowiadała zainteresowanym to ktoś skontaktuje się z jej autorem, aby porozmawiać o przeniesieniu praw do fotografii lub zezwoleniu na użycie jej na stronie (w zamian za co? to już będzie zależało od rozmów, które odbędą się poza mną).
Wymagania w stosunku do zdjęcia są następujące:
- zdjęcie w zimnych barwach (aby kontrastowało z czerwono - bordowym kolorem samej strony)
- zdjęcie powinno kojarzyć się z nowoczesną telekomunikacją (wystarczą delikatne sugestie, obecność telefonów itp. nie jest konieczna)
- ważna jest szeroka perspektywa, rozmach (jeśli w ogóle da się coś takiego skombinować)
- wymiary mniej więcej 1:2 (stosunek wysokości do szerokości, inaczej mówiąc panoramka)
UWAGA1! Zaznaczam, że jestem w całym przedsięwzięciu tylko organizatorem konkursu.
UWAGA2! Powyższa wiadomość nie ma znamion przetargowo-ofertowych w rozumieniu prawa handlowego ani innego:). Obecnie to tylko zabawa :)
Termin nadsyłania prac: 31.09.2010 r. godz. 23:59
Ogłoszenie wyników: 01.09.2010 r. godz. 23.00
P.S. Nie wiem, czy tym postem nie łamię zasad forum - jeśli tak proszę o usunięcie mojej wiadomości.
pozdrawiam,
k
[edit]
Zdjęcia umieszczajcie w wątku. Jeśli uważacie za stosowne (obawiacie się kradzieży) to zamieszczajcie fotografie ze znakiem w dowolnym miejscu.
Inspiracja (czegoś takiego ludzie poszukują - niestety mężczyzna na zdjęciu nie kojarzy się z innowacyjną telekomunikacją, za to wymiary i pozostałe warunki spełnione):