Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
K-x + dwa kity + Helios 44M 58/2
mygosia napisał/a:Obawiam sie, ze bedzie to kolejny watek z cyklu "Rozterki miłosne"
Czyli prężenia się naszych samców alfa.
Zeby taki watek mial sens, to albo zeby mialy dostep same kobietki [da sie zrobic - trzeba sie usmiechnac do Trefa, ktory nie jest za tym [wiadomo - facet], albo wycinac w pien wszystkie posty facetow - w koncu by sie nauczyli, ze nie ma co pisac, bo i tak wszystko w kosmos leci.
Inaczej - sorry, ale kolejny watek do dodania go do ignorowanych - czyli papka.
koralik napisał/a:CZyli z góry jesteśmy skazane na gadki jacy to faceci nie są wspaniali a kobiety są be ??
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Meggido napisał/a:Nie dramatyzuj.
koralik napisał/a:Meggido napisał/a:Nie dramatyzuj.
Ja nie dramatyzuje stwierdzam fakt Wczoraj się dowiedziałam że jesteśmy złe a dobre są tylko emerytki
mygosia napisał/a:wątek ma sens - mnie samej by sie to podobało, ale dopóki forumowicze będą się zachowywać jak jelenie na rykowisku, to nic z tego nie będzie
mygosia napisał/a:jak jelenie na rykowisku
K200
mygosia napisał/a:albo wycinac w pien wszystkie posty facetow
K-1 wraz z przyjaciółmi.
Waidodayo! https://www.flickr.com/photos/ebelbeb/albums
Zeiss VS Limited
ebelbeb napisał/a:ycinaj. I drugą - uzupełnij opis tematu o informację, że pisać mogą tutaj wyłącznie kobiety.