M.W  Dołączył: 20 Sie 2008
Śluby panieńskie
Fotosy z filmu

http://film.interia.pl/ga.../duze,1340752,1

Krzywe to (jak to możliwe że aż tyle) :shock:

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
mieli krzywą matrycę w aparacie ;-)

a prawidłowe źródło fotosów to: http://www.slubypanienskiefilm.pl/

BTW - byłem wczoraj na filmie - wrażenia mam mieszane - tzn bardzo podobała mi się ścieżka dźwiękowa (trochę jak Ghymes), pozostawienie oryginalnego języka i epoki na plus

wprowadzenie gagów/elementów nowoczesnych - sam nie wiem - trochę na plus, trochę na minus
gra aktorska mężczyzn - plus
gra aktorska kobiet - minus

na pewno nie jest to "komedia wszechczasów", ale w sumie nie żałuję tego że poszedłem do kina (a to już coś :-) )

technik219  Dołączył: 25 Sty 2009
Oprócz 12, 14, 18 i 19 wszystkie zdjęcia są krzywe :mrgreen: :shock: ...i to w tę samą stronę :lol:

tomekl  Dołączył: 25 Maj 2006
Dziwne, bo mi także zwykle w lewo foty lecą... ale nie pamiętam by te robił;-)))

technik219  Dołączył: 25 Sty 2009
tomekl napisał/a:
Dziwne, bo mi także zwykle w lewo foty lecą... ale nie pamiętam by te robił;-)))

Tendencja wrodzona praworęcznych, że tak powiem... :lol: Mańkuci mają odwrotnie.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Dziwne. Informacje z niezłego źródła mówią, że fotosy robiono Canonem 7D. Zdjęcia na stronie (więc oficjalne) są z Nikona D200. Ciekaw jestem, co się stało z canonowymi, bo te nikonowe faktycznie pionu nie trzymają...

gebi  Dołączył: 05 Maj 2006
Nie zamieścili ich, bo te canonowe poziomu nie trzymały :mrgreen:

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
po tylu cyfrach pentaksa, jak przeszedłem na d200 to miałem wrażenie że sie przechyla na lewo. Dlatego uparcie na siłę przechylałem go na prawo.
I zdjęcia wychodziły proste. Czyli krótko mówiąc, trzymały poziom. 8-)

mori0220  Dołączył: 01 Lut 2009
Zdjęcia skopane... ktoś nóg statywu do końca nie rozsunął :D

opiszon napisał/a:
BTW - byłem wczoraj na filmie - wrażenia mam mieszane

Też na tym byłem w kinie. Komedia to za duże słowo moim zdaniem. Ot film dla odchamienia się i skosztowania trochę "innej" rozrywki.

Faktycznie dialogi oryginalne na plus, sceneria też, ale wplatanie teraźniejszości (planu filmowego) trochę nie zrozumiałe.
Młody Stuhr zagrał perfekcyjnie.

Skocz do: