Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
karmazyniello napisał/a:Eee, w takim razie to pikuś
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.
Vera napisał/a:Po pierwsze to jest niedowołany bo kody na perforacji bladziutkie.
super kolory, serioVera napisał/a:Tam gdzie było dużo światła to tak trochę mniej widać. Wszystko co dałam radę wyciągnąc Gimpem.
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
... ale czasami się zdarza. Mój lab, który swojego czasu chwaliłem, niedowołał mi dwie Fuji C 200 i to tragicznie. wyglądały tak, jak napisała Vera. Z tej samej partii dawałem później kolejne filmy i były OK. Teraz chemia psuje się od zastoju, a nie od zużycia. Może nawaliła regeneracja? Ot, "wpadka".karmazyniello napisał/a:Nie powinno coś takiego mieć miejsca przy maszynowym wywołaniu
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
Vera napisał/a:Kermit the Frog, Piggy, Beaker.
A w tle Lips oraz kawałek, tzn noga i ręka to Crazy Harry.
gezaj napisał/a:A próbował ktoś tego Fuji naświetlic na ISO 200?
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
gezaj napisał/a:np 200 to w labie wywołaja go po prostu na 200 bez problemu?
to co proponujesz, co miałbym zrobić? Ty karmazyniellozdaje się wołasz sam kolor?CytatTak, ale to bez sensu.
niee no :) tyle to wiedziałemDrEwNiAK napisał/a:tylko zgłoś to przed