er_es napisał/a:Macie jakieś zbrojniki?
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
k33l napisał/a:Wszelkiego typu zaloty, przepychanki itp mają miejsce jednak co konkretów jakoś nie mogą przejść.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
peterK napisał/a:Jak tylko będziesz miał okazję, to się nie wahaj.
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
er_es napisał/a:
k33l napisał/a:peterK jak masz 7km to jaka to Silesia :D
A wpisz se w Google Earth "Śląskie" i zobacz na czym wyskakuje znacznik
joker333 napisał/a:to wiecej niż pewne że do tego wrócę docelowo cos koło 400-500 litrów Malawi
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
andybond napisał/a:Ten biotop zawsze chciałem mieć ale dopiero jak rozstałem się po raz trzeci do sklepu w mieście zaczęły napływać nakalniki ,pyszczaki i inne pielęgnicowate
andybond napisał/a:Pielęgnicy Mekka
radek_m napisał/a:Co nie zmienia postaci, że jak twierdzi mój ojciec urodzony w Stalinogrodzie(Katowice) to Mieszkaniec Myszkowa nie jest Hanysem. Nie ta strona Przemszy . To już tylko Zagłębie
peterK napisał/a:Malawi miałem, i jakoś szybko mnie znudziło.
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
CytatTen biotop zawsze chciałem mieć ale dopiero jak rozstałem się po raz trzeci do sklepu w mieście zaczęły napływać nakalniki ,pyszczaki i inne pielęgnicowate
PF
joker333 napisał/a:u mnie to praktycznie miłość od początku pierwsze małe akwarium to były gupiki ale to krótko
No teraz to w sklepach dostatek wszystkiego i jakoś taniej się wydaje niż kiedyś, pewnie przez to że jak się nie zarabiało będąc dzieckiem, to takie zakupy zawsze wiązały się z niemałymi wyrzeczeniami
CytatZajmuje się tym nieprzerwanie 10 lat, i muszę przyznać, że w takim krótkim czasie na prawdę wiele się zmieniło.
PF
joker333 napisał/a:ostatnio koleżanka na kawę mnie zaprosiła a pracuje w takim sklepie ....jak dziecko się poczułem ...dobrze ze to daleko bo już bym bez względu na przeszkody miał znowu akwarium
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
andybond napisał/a:A w akwarium koleżankę Wtedy na kawę miałbyś blisko
PF
joker333 napisał/a:ehhh te kobiety zdecydowanie taniej będzie jednak w nim rybki trzymać
K200D i 3 szkła
gudet napisał/a:Początek przygody z rybami z 10 lat temu... pierwsze 3 lata zainteresowanie głównie rybami
, no to rocznicowe.peterK napisał/a:Ja też, równiuteńko 10 lat temu I od tego czasu tylko ryby
K200D i 3 szkła
gudet napisał/a:
no to rocznicowe.
gudet napisał/a:
Może dlatego wytrzymałeś bo masz może zbiorniki rybne, a one nie wymagają tyle pracy co rośliniaki.
gudet napisał/a:
Teraz mam akwarium na ziemi ogrodniczej w rajstopach pod żwirkiem i to jest zupełnie inna bajka. Nie przejmuje się nawozami, co2, odmulaniem, więc czasowo też lepiej to wygląda.
msnolan napisał/a:Próbowałem SMC Pentax-M 50mm F1.7 , ale też nie byłem zadowolony.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron