michalwochna  Dołączył: 31 Sty 2007
Cytat
Michal: dostaniesz ode mnie tzw. wpier...ol, ze nie przyszedles z problemem do mnie na gg....

:-> Ja czekam, aż przejdziesz na emeryturę i wtedy będę mógł Ci głowę zawracać :-P

Tak na serio, to spodziewałem się, że prędzej lub później tutaj napiszesz. Myślę, że w przyszłości pytań będę miał więcej. Kilka fajnych projektów mam na głowie.

Cytat
ps. milo, ze wrociles do branzy IT ;)

;-P Ja też się cieszę.

webjay  Dołączył: 31 Mar 2007
Wstyd (mi)... ze nie mam czasu. Wlasnie koncze specyfikacje, dzis przez caly dzien pradu nie mialem (wlaczyli po 16.00) i stukam w openoffice - moze za 1,5h skoncze... Dobrze byloby gdybys przyniosl jakis projekt, wtedy nie musialbys czekac na moja emeryture (LOL ;D). No i oczywiscie, zawsze prowizje odpalam... (LOOOOL ;) )

A w sumie, to racja... chyba lepiej wrzucac takie rzeczy na forum (i ew. mozesz mi podrzucic zawsze linka na gg, zeby wiedziec, ze gdzies tam sie mozna udzielic) niz znow zarywac noce gadajac do gluchej nocy ;))))) M.in. dlatego, ze przeciez alfa i omega nie jestem i choc wiedza ogolna jest niezla, to specem jestem w bardzo waskim zakresie (chyba jak kazdy spec ;)))) ), a lepiej wysluchac 20 opinii i wyciagnac z nich wnioski, niz opierac sie na jednej, nie zawsze trzezwego faceta ;))))

Choc przyznam, ze czasem tych rozmow brakuje... :-B :-B :-B

webjay napisał/a:
Wstyd (mi)... ze nie mam czasu. Wlasnie koncze specyfikacje, dzis przez caly dzien pradu nie mialem (wlaczyli po 16.00) i stukam w openoffice - moze za 1,5h skoncze...

Ja ostatnie dni spędzam na analizowaniu danych. Dobrze, że jutro już piątek.

Na pewno jeszcze się odezwę, w tym - lub być może innym wątku. Nie lubię się nudzić w pracy :-)

webjay  Dołączył: 31 Mar 2007
A ja wczoraj wyslalem email i po 15 minutach ktos przez przypadek uswiadomil mi, ze nie dolaczylem zalacznika z dokumentem ;)))

O tak... nuda w pracy zabija. Osobiscie wole miec 3 projekty naraz na glowie, niz nie miec nic do roboty... ;) ps. jak cos to na gg prosze o urla do nowych watkow ;)

Chłopaki, mam kolejne pytanie. Muszę zakupić router ADSL z WiFi, taki w którym będę mógł sobie ustawić przekierowanie portów, to priorytet. Ma być w rozsądnej cenie i niezawodnie służyć.

Jakieś propozycje?

romeoad  Dołączył: 02 Lis 2009
Cokolwiek z możliwością przeflashowania na tomato/openwrt. Z resztą bez przeflashowania też będzie umieć robić port forwarding.

Skocz do: