Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
tref napisał/a:
Tylko wiesz, ja abstynentem jestem
Aha, i przestałeś przeklinać ;-)

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
Iza, to wszystko dlatego, że tref przygotowywał się do roli mnicha, ale sołtys ją dostał. ;-)

Dobrze, że nie dostał roli Micha :-P

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
Nastąpiła jednak zmiana planów i nie grałem mnicha ani tym bardziej Micha, ale byłem pokojowy papieski :mrgreen: Miałem małą, krótką, ale ważną dla reżysera scenkę 8-)

A tutaj backstage -> http://sphotos.ak.fbcdn.n...7_6468882_n.jpg 8-)

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
sołtys, patrzę tak na to zdjęcie i widzę od lewej

- sołtys
- Michu + 20kg
- facio ze sklepu budowlanego w Witnicy ;-)
- Arti - 15 lat

:-P

sołtys, jestem Twoją idolk... yyy znaczy fanką :mrgreen:

szpajchel  Dołączył: 20 Kwi 2006
sołtys na wójta!

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Iza napisał/a:
sołtys, jestem Twoją idolk... yyy znaczy fanką

Ja tam wolę Sama Neilla.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
sołtys, a spróbuj przywdziać coś innego niż na tym zdjęciu podczas najbliższego PPD :mrgreen:

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
sołtys, całkiem figlarnie w tym kostiumie wyglądasz. :mrgreen:

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
Fafniak napisał/a:
Nie to było moim zamiarem i gdybyś przeczytał dokładniej i postarał się zrozumieć moją wypowiedź bez dodawania własnych doświadczeń w tego typu zagrywkach być może zrozumiałbyś prostą ideę poznania zadania innych ludzi, gdyż mój post na forum nikona został "olany"
Zapewne jakbyś zapytał we właściwym temacie (repoglamour) gdzie wypowiadał i wypowiada się ochoczo Adam Trzcionka i sporadycznie Kalina to byś otrzymał odpowiedź.

Sorry Marcin, ale trochę już przesadziłeś z ignorancją tym razem.
A w stopce jaki tam tekst miałeś, bo zapomniałem ?
Czasem nie było "NIE DLA LENIIIIIII !!!111" :?:

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
perl napisał/a:
Zapewne jakbyś zapytał we właściwym temacie (repoglamour) gdzie wypowiadał i wypowiada się ochoczo Adam Trzcionka i sporadycznie Kalina to byś otrzymał odpowiedź.

ooooo?!?!?!? To nie wiedziałem że na forum nikona nie ma co dyskutować pod samymi zdjęciami? To jakaś nowość.Myślisz że swoją reakcję na konkretne przykłady zdjęć umieszczonych w dziale prezentacji zdjęć, powinienem omawiać w innym temacie w innym dziale? Że mam szukać czy przypadkiem nie powstał temat "repoglamour" żeby tam się wypowiedzieć na temat zdjęć które właśnie widzę?
perl,
dla mnie to jest idiotyczne. Widzę zaprezentowane zdjęcia i w tym wątku się wypowiadam.
Ale faktycznie daj do kolorowych propozycję żeby założyć dział "rozmowy o fotografiach" i tam każdy będzie szukał lub zakładał tematy dotyczące prezentowanych zdjęć na forum. To jest FANTASTYCZNY pomysł

Fafniak napisał/a:
To nie wiedziałem że na forum nikona nie ma co dyskutować pod samymi zdjęciami? To jakaś nowość.Myślisz że swoją reakcję na konkretne przykłady zdjęć umieszczonych w dziale prezentacji zdjęć, powinienem omawiać w innym temacie w innym dziale? Że mam szukać czy przypadkiem nie powstał temat "repoglamour" żeby tam się wypowiedzieć na temat zdjęć które właśnie widzę?

no to zwracam honor i przepraszam, caly czas wydawało mi się że chodzi Ci o styl a nie o konkretnie zdjęcia. Tytuł wątku daje takie właśnie wrażenie.
Fafniak napisał/a:
fotografia ślubna...przykład-opinie

Poza tym, rzucasz link ze zdjeciami, po to żeby ludziska mogli ocenić całokształt. Zdjęcia są tylko przykładem, nazwisko autora nie ma tutaj znaczenia, akurat na takiego trafiłeś, ale reprezentuje on dość popularny dziś styl repoglamour i pierwsze wrażenie jest takie że chodzi Ci o to żeby ludzie to zjechali.

Fafniak napisał/a:
Ale faktycznie daj do kolorowych propozycję żeby założyć dział "rozmowy o fotografiach" i tam każdy będzie szukał lub zakładał tematy dotyczące prezentowanych zdjęć na forum. To jest FANTASTYCZNY pomysł

:mrgreen:
Nie wiem czy żart to, czy też nie ;]
Ale jeśli poważnie piszesz, to czemu po prostu sam nie wyszedłeś z taką propozycją, kiedy jeszcze byłeś kolorowym? Miałeś na to przecież większy wplyw.
Może po prostu teraz, nie będąc już kolorowym, odczułeś na własnej skórze że wszelkie dobre inicjatywy na tym forum, chodzi mi o te popularyzujące fotografię, są tłumione w zarodku zazwyczaj przez kolorowych właśnie. Nie wszystkich oczywiście.
Ale niestety pewna ich część jest niereformowalna i jakichkolwiek zmian wręcz nie znosi.
Tych dobrych zwłaszcza.

I jak już jesteśmy przy tym, to pozwolę sobie ponownie wrócić do początku Twojej wypowiedzi:
Fafniak napisał/a:
To nie wiedziałem że na forum nikona nie ma co dyskutować pod samymi zdjęciami?
No właśnie, robi się to częściej niż tutaj !

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
A że dyskusja wychodzi od zdjęć konkretnych (tu i na forum nikona) i przechodzi do ogólnej dyskusji o formie jako takiej to jest chyba dla ciebie zrozumiałe?

Odnoszę wrażenie że nie pierwszy raz rozmawiamy o kompletnie różnych sprawach.
Na szczęście widzimy świat inaczej, inaczej rozumiemy słowo pisane itp.
Dla mnie ciągnięcie tej rozmowy nie ma sensu bo próba udowodnienia że nie jest się wielbłądem w tym przypadku skazana jest na porażkę

Fajna i udana asekuracyjna odpowiedź.

a to nie o zdjęciach rozmawiamy?
okej.
To miłego.

Skocz do: