luckyluk  Dołączył: 27 Kwi 2007
może 1and1.pl ? Jedni z największych na świecie właśnie wchodzą do pl i dość mocno się promują

webjay  Dołączył: 31 Mar 2007
jak ktos bardzo chce, to go moge przytulic pod hosting... mam ich nascie, uzywam w 10% wiec maly problem dla mnie.

[ Dodano: 2010-11-07, 23:17 ]
oczywiscie za free, no chyba, ze ktos sie bardzo uprze i bedzie chcial postawic symboliczne piwo ;)

wuzet  Dołączył: 12 Sie 2009
webjay, ryzykowna propozycja ... za chwile połowa forumowiczów (3212) zgłosi sie do Ciebie :-P

jak kazdy postawi piwo, to (3212x3 = 9k), to bede mogl kupic dla Nich na rok osobny serwer dedykowany ;) pomijam fakt, ze zostalbym alkoholikiem... ;)

Crow  Dołączył: 08 Paź 2008
Dobra a jak wygląda faktyczna cena domen? Mówię faktyczna, bo ciągle są jakieś promocje 0zl przy rejestracji itp a żeby dokopać się do pełnego cennika to graniczy z cudem...

kataryniarz  Dołączył: 19 Gru 2009
Crow zajrzyj tu: www.masternet.pl , żadych "promocji".

bartwaw  Dołączył: 28 Paź 2009
ja korzystam z usług http://proserwer.pl
tanio i solidnie

Jak rejestracja domen, to pl-ki w dropped.pl, a com'ki itp w ovh.pl - nie ma taniej.

kajom  Dołączył: 06 Paź 2010
Posiadałem 1 rok w AZ.pl i uciekłem, bo dowalili po roku takie ceny..

Wystrzegam się HOME, NAZWA, a to, że posiadają wewnętrzne regulaminy i po roku ani uciec -tylko płacić i to słono.

od kilku lat działam na OVH i jest git, zmiany, przeniesienia no i ta obsługa... rewelacja!

Właśnie przymiarkę robię do sprzedaży kilku domen, może kogoś zainteresuje?

głogów.info
chorzów.info
świdnica.info
szklarskaporęba.info
świeradów.info
żary.info
żagań.info

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
kajom, od tego jest giełda...

Na linuxpl jest serwer 2+2. To jest jakiś myk czy na stałe? 4 GB do dowolnego wykorzystania?

Crow: od tego jest regulamin promocji na l@pl ;P

Dobra. Mam serwer na linuxpl i domene kupiona na ovh. Jak to teraz skonfigurować tak, żeby wpisując "kupiony adres" łaczył się z serwerem.

Na linuxpl dodac w panelu zakupiona domenę i skopiować serwery dns wygenerowane dla tej domeny do panelu na ovh?

Dokladnie tak jak napisales - najpierw na serwerze podpiac domene, pozniej u rejestratora przepiac dnsy.

Skocz do: