Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
bEEf napisał/a:Poza tym ta żelazna konsekwecja w wyborze...
Michu napisał/a:A tak poza tym, to dyskusja o czyiś preferencjach/zakupach jest chyba jednak mało etyczna.
CytatI właśnie ktoś z forum przejrzał z nudów Twoje aukcje - postanowił się podzielić z innymi tym odkryciem na forum: Patrzcie, co Dan kupuje!!!
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Michu napisał/a:Wgląd do dokonanych zakupów jest raczej taką namiastką możliwości weryfikacji kontrahenta a nie tym, by sobie publicznie debaty na ten temat czynić.
Michu napisał/a:To mniej więcej tak, jakbyś stałw supermarkecie a z tyłu grupa wyrostków/stare babcie komentowały Twój koszyk: O patrz, droga pani, oliwkę do ciała kupuje, pewnie pedał... No tak, no tak, do tego jeszcze jakaś ksiązka, nie widzę co to jest, ale pewnie to jakiś zboczeniec, może nawet faszysta...
Michu napisał/a:I jeszcze.
Właśnie wyprawiasz ze znajomymi jakieś urodziny kumpla. I wpadłeś na pomysł, by dla jaj kupić mu wibrator na Allegro.
I właśnie ktoś z forum przejrzał z nudów Twoje aukcje - postanowił się podzielić z innymi tym odkryciem na forum: Patrzcie, co Dan kupuje!!!
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Michu napisał/a:Dan. Nie atakuję Ciebie.
Michu napisał/a:Ale nie lepiej byłoby zostawić go samemu sobie?
BTW, dan, jak tam te ostatnie podwiązki, co nabyłeś - polecasz sprzedawcę?dan napisał/a:BTW - nie wiem Michu, czy znalazlbys przedmiot, ktorego wstydzilbym się kupic na Allegro
Jarek Dabrowski napisał/a:BTW, dan, jak tam te ostatnie podwiązki, co nabyłeś - polecasz sprzedawcę?
K-5, Ricoh Kr-10M; 35-70/3.4-4.5, 28/3.5, M50/1.7, M85/2, Sigma 17-70/4, Tamron 70-300/5.6, Sigma 50-500/4-6.3; Fuji E900, TC-E3ED, Regula 740-2, Manfrotto 719digi, Celestron C5, Optolyth 22-60x70, Nikon HG 8x32
K-5 , z małą szklarnią
ME Super
Ricoh CX-2
Canonet GIII QL 17
Sonny napisał/a:A może gość urządza knajpę w stylu "foto" i dlatego kupuje tak najróżniejszy sprzęt?
moje 50D Canon
50mm/1,4 USM Canon
30mm/1,4 DC Sigma
85/1,8 USM Canon
dre napisał/a:Albo urządza konkurs w rzucie analogiem na odległość i zbiera stuff, bo liczba chętnych jest zbyt duża
K-5 , z małą szklarnią
ME Super
Ricoh CX-2
Canonet GIII QL 17