guerilla napisał/a:Nasikał w oko? Lol, przecież on jest bardzo hip teraz. Tylko i wyłącznie moda, moda i jeszcze raz moda. Nikomu nic nie nasikał, tylko teraz panuje moda na trash photo więc Richardson jest na górze. To nie jest żadna awangarda ani kontrkultura, tylko chwilowa moda.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:Wojtekk - Twoje podejście jest żenujące i za coś takiego masz u mnie totalny brak szacunku.
CytatTerry Richardson to najgorsze śmieci fotografii.
Michu napisał/a:To trochę żałosne ze strony osób jeżdżacych po tym kalendarzu. Czego wymagacie od kalendarza sprzętu RTV i AGD?
są dla mnie lekko nie na miejscu - nie da się bez dyskusji ocenić sztuki, wszak jeden lubi fiołki, a drugi jak mu nogi śmierdzą.CytatTerry Richardson to najgorsze śmieci fotografii. I to bez jakiejkolwiek dyskusji.
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
Subiektywnie? Że się nam podoba.wojtekk napisał/a:A co to znaczy, że coś jest dobre?
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Michu napisał/a:Wojtekk - jest różnica między akceptacją a przyzwoleniem. Do Lady Gagi nic nie mam - ona robi komerchę nie aspirującą do niczego, poza sprzedawaniem się.
Michu, a tutaj Michu pojechales po bandzie jak potluczony. Przeczytaj jakakolwiek dyskusje o fotografii na tym forum i znajdz mi w niej kogos, kto nie pojawil sie w temacie "fotografia uliczna".Michu napisał/a:Zauważyłem pewną prawidłowość: najwięcej krytycznych opinii na temat kalendarza było chyba z obozu sympatyków pewnego specyficznego gatunku fotografii.
pozdrawiam,
dzerrry
Michu napisał/a:Ludzie lubią to co znają. Czy mamy to zaakceptować? Nie. Powinniśmy edukować i nie pozwalać, by zuo wypełzło spod szafy.
CytatA kalendarz bardzo w stylu Kloda, czyli totalne dno. Wiecej juz nie chce mi sie pisac.
No reason to get excited.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
wiktor33 napisał/a:Tak, ukraińskie modelki są rzeczywście śliczne.
Cytat"Czwóreczka" bardzo by się spodobała prokuratorowi: demoralizacja nieletnich i zgorszenie w miejscu publicznym.
technik219 napisał/a:perwersyjne wyobrażenia o tym, co się dzieje za kratami więzienia dla kobiet.
technik219 napisał/a:A "fatałaszki" wzięli na pewno z wyprzedaży jakiegoś zbankrutowanego seks-szopa.
No reason to get excited.