Nazwany  Dołączył: 31 Lip 2008
me_how napisał/a:
Kto się ze mną zgadza?

Ja się nie zgadzam!Niektóre z uczestniczek sprawiają wrażenie,że bieliznę pożyczały od starszej siostry. Nie dość,że to jakieś "chudziny",to bielizna (stroje kąpielowe) wiszą na nich jak na wieszaku.
Wielki szacunek dla autora zdjęć.Pełny profesjonalizm. Pozdrawiam!

Kuzyn Mygosi  Dołączył: 08 Wrz 2008
Robert K. napisał/a:

Czy "jedynie słuszna" przeglądarka, czyli IE 8 :-) poprawnie obsługuje te przestrzenie, o których piszecie?
Nie ... nie obsługuje zarządzania barwą. Więc na monitorze ~sRGB i ~aRGB będą przekłamane zdjęcia ... sRGB i aRGB :)

[ Dodano: 2010-12-12, 11:29 ]
Nazwany napisał/a:

Wielki szacunek dla autora zdjęć.Pełny profesjonalizm. Pozdrawiam!
Popieram :-B

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
Nazwany napisał/a:
Wielki szacunek dla autora zdjęć.Pełny profesjonalizm.
Cóż dodać ...

A za udowadnianie, że Pentaksem też się da, nawet z lampą :-B :-B :-B

me_how  Dołączył: 06 Lis 2010
Nazwany napisał/a:
me_how napisał/a:
Kto się ze mną zgadza?

Ja się nie zgadzam!Niektóre z uczestniczek sprawiają wrażenie,że bieliznę pożyczały od starszej siostry. Nie dość,że to jakieś "chudziny",to bielizna (stroje kąpielowe) wiszą na nich jak na wieszaku.

No też właśnie napisałem że wokalistka Blue Cafe jest piękniejsza - czyli zgoda jednak jest :-)

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
dickkett napisał/a:
A za udowadnianie, że Pentaksem też się da, nawet z lampą

no patrz - a ja założyłem że to wszystko Canonem robione - a rzeczywiście kilka jest z Pentaxa
tym bardziej - Pentagram - szacuneczek, bo robiłeś chyba z DA 40 Ltd
a niektórzy twierdzą, że na takie małe obiektywiki modelki nie lecą ;-)

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
Przepraszam za przestrzeń barw. Na forum miało iść w sRGB i bez napisów (jak zazwyczaj robię), a AdobeRGB szło gdzie indziej. W efekcie wszędzie poszło Adobe. Gapa ze mnie. :-( Więc Pinus_, dla kilku pstryków raczej nie przekalibrowuj sobie monitora. ;-)

opiszon napisał/a:
robiłeś chyba z DA 40 Ltd
No ba. 40ka bez osłony, na aparacie z braketem do lampy i z lampą wygląda odlotowo.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Robert K. napisał/a:
"jedynie słuszna" przeglądarka, czyli IE 8
jest już zakazana. Odgórne polecenie radynajwyższej zabroniło używania sprzętów niebezpiecznych i konfliktogennych.

Ciągle się zastanawiam, dlaczego ludzie z uporem korzystają z IE! A już wersja 6 :shock: nadal używana? Łomatko!

Dobra, powrót do tematu laseczek.

Eghm, zdjęć znaczy.

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
na prośbę Pentagrama zmieniłem tytuł wątku
mam nadzieję, że w związku z tym, będziemy co rok mogli oglądać tutaj nowe zdjęcia testowe ;-)

roket  Dołączył: 15 Lis 2008
Nie czytałem od początku, ale te dziewczyny nie powalały jakoś urodą . :-/ chyba że to nie istotne.

Konkursy piękności straciły na znaczeniu. Biorąc pod uwagę miliony, jakie inwestują w swoją urodę aktorki, piosenkarki i inne celebrytki, nikt już nie chce patrzeć na gładkolice "pustaki". W dodatku wspomniane celebrytki, czasami potrafią nawet mówić z sensem, a miskom to się nie zdarza. ;-)
Jest więc coraz mniej osób mających ochotę sponsorować takie imprezy, co za tym idzie, coraz mniejsza pokusa do brania w nich udziału.

White  Dołączył: 31 Paź 2008
Nie no, robić fotki zardzewiałą przedpotopową kadziesiątką to jakaś kpina :evil:

szpajchel  Dołączył: 20 Kwi 2006
Kawał mi się przypomniał:
Ilubiegowa jest czterobiegowa skrzynia biegów do Poloneza?
Za późno przełączyliśmy program tv i nie dowiedziałem się, co obecnie studiują miski :oops:

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
Pentagram napisał/a:
40ka bez osłony, na aparacie z braketem do lampy i z lampą wygląda odlotowo.
:shock: I Misski na to leciały ? Nie wyśmiały Cię ?

Vera  Dołączyła: 24 Cze 2010
Może ja się nie znam. Zgadzam się że dziewczyny jakoś szczególnie nie powalały urodą, na dodatek słyszałam kawałek w TV z tymi pytaniami. Ja rozumiem że jakiś złośliwiec szowinista je pisał. Jednak żeby na nie odpowiedzieć wystarczyłoby na oko IQ tak 0,16. Bo 0,14 ma żaba podobno. Na dodatek chodzenie. Masakra
.. Tutaj jakiś czas temu, pracowałam z pewną dziewczyną o imieniu Karolina.
Znajomy opracował definicję chodzenia, na podstawie obserwacji Karoliny.
Szło mniej więcej tak:
Prawidłowe chodzenie w wykonaniu kobiety, w odróżnieniu od zwykłego przemieszczania się z A do B można rozpoznać po reakcji mężczyzn. Pomimo tego że nigdzie wtedy nie idą to wszystko w nich chodzi.

szpajchel  Dołączył: 20 Kwi 2006
Mnie jeszcze zdziwiło, że większość tych dziewczyn wyglądała prawie identycznie. No wiem - selekcja. Ale żeby aż tak?

Bo selekcji dokonywał pewnie mój stary znajomy. Zwany łysym :mrgreen: Oprócz ściśle określonej powierzchowności, uważał on że kobieta powinna być głupia. Bo wtedy wierzy we wszystko co on jej plecie.
:mrgreen:

MCsubi  Dołączył: 27 Paź 2009
Jeżeli faktycznie było pytanie, ile oktanów ma etylina 95, no to debilem jest raczej ten, kto je wymyślił, bo:
- etylina to benzyna z czteroetylkiem ołowiu, więc w UE nie ma tego od bardzo dawna
- benzyna Eurosuper 95 ma liczbę oktanową ok. 88 (określoną metodą motorową), 95 to laboratoryjna ściema

szpajchel napisał/a:
Mnie jeszcze zdziwiło, że większość tych dziewczyn wyglądała prawie identycznie. No wiem - selekcja. Ale żeby aż tak?

No wiesz - w guście szefa ;-)

MCsubi,
Nie zgadzam się. Pytanie o ilość oktanów (umownie miało ich być 95, a że ściema to inna para kaloszy) to tak jakby zapytać> ile kół ma standardowy rower z wyłączeniem trajki np.
Debilne byłoby pytanie ile kółek ma pociąg?

MCsubi napisał/a:
w guście szefa
Sugerujesz, że Ela Wierzbicka lubi dziewczynki? A w ciąży jest, aby zatuszować swoje skłonności. ;-)

A co ma ciąża do lubienia dziewczynek? Nic w tym złego przecież.

Skocz do: