Cambo
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Kto i czego jeśli można zapytać?milo napisał/a:myslalem ze ktos inny zalozyl ten temat i ze czegos innego się tyczy
Cambo
cotti napisał/a:To jest wątek wolny od pepede, co najwyżej możemy umówić się w bibliotece na plener :P
Cambo
A, o TAKĄ bibliotekę chodzimilo napisał/a:Melchior, poczytaj watki o PPD ;)
.....rosyjski łącznik.....
zapraszam do mojej galerii
http://picasaweb.google.pl/artur.skrabowski
Melchior napisał/a:milo napisał/a:
Melchior, poczytaj watki o PPD ;)
A, o TAKĄ bibliotekę chodzi
Pewnie, że korzystam, i to od podstawówki chodze do tej samej (chociaż po drodze przewinęło się jeszcze parę innych bibliotek).Melchior napisał/a:Chodzi mi o budynki z książkami, gazetami i często z internetem
K10D | MZ-5n | MZ-M
K10D + ja. ;)
* Fotograf Amator ;)
Bibliotekarze tak mają - mi kiedyś nie chcieli wypożyczyć książki bo... była z obrazkami . Może to ta sama biblioteka?szpajchel napisał/a:ostatnio nie chcieli mi wypożyczyć Ciesielczuka, bo za cienki był.
Melchior napisał/a:Bibliotekarze tak mają - mi kiedyś nie chcieli wypożyczyć książki bo... była z obrazkami . Może to ta sama biblioteka?
K10D | MZ-5n | MZ-M
Tak, to ta - której nazwy nie wymienię.szpajchel napisał/a:To była ta biblioteka:
Melchior napisał/a:co o nich myślicie?
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Melchior napisał/a:Tak, to ta - której nazwy nie wymienię.szpajchel napisał/a:To była ta biblioteka:
K10D | MZ-5n | MZ-M