Dada napisał/a:A najlepszym lekarstwem jest oczywiście jakieś szkiełko, najlepiej coś z limitedów
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
mas7odon napisał/a:Mam to szkło Squonk. Jestem dosyć często w Łodzi to mogę przytargać ze sobą i organoleptycznie się przekonasz.
Ale limited działa najskuteczniej i najszybciej-jak prawdziwy antybiotyk. Niestety, ma działanie uboczne - uzależnia. Na szczęście jest ich ograniczona ilość, więc długoterminowe leczenie może być skuteczne (choć nieco kosztowne )piotrecius napisał/a:niekoniecznie musi to być limited
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Cytatlemat Dady - Niestety jest tak, że jak się ma jednego LTD, to zachodzi niezbędna konieczność posiadania pozostałych
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
squonk napisał/a:Dada - odpowiedź powinna mieć brzmienie - limited.........uzależnia....leczenie .... kosztowne..
Dada napisał/a:Ale limited działa najskuteczniej i najszybciej-jak prawdziwy antybiotyk. (...) więc długoterminowe leczenie może być skuteczne
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
rbucz napisał/a:za mały i nie ma za co złapać
Jacek S napisał/a:Ale ma rację 40mm to mało.
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
rbucz napisał/a:No to ja pojadę (lekarstwo ):
DA70 - za ciemny jak na portretówkę
K5 18-55 WR,*55/1.4, *50-135/2.8
eh... to jest głupie.. myślisz że gdybym kupował 85/1.2L to dlatego że wygląda pro? albo 70-200/4L bo jest biały? Tu na prawdę nie o to chodzi, a niektórzy ciągle się zachowują jakby mieli jakieś kompleksy.Dada napisał/a:A poza tym wszystkie są za małe i nie mają wyglądu "pro". I w dodatku nie są białe, a co najwyżej niektóre srebrne.
Yashica Mat124, Canon 100d
Eldred napisał/a:pewnie nie powinienem był tego pisać
Eldred napisał/a:a niektórzy ciągle się zachowują jakby mieli jakieś kompleksy.
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
a kto się czepia tych paskudnych białych elek?CytatEldred, ja Cię tak lubię . . . Może już starczy tego czepiactwa
Yashica Mat124, Canon 100d
Chciałem zauważyć, że nie tylko elki są białe. A co jak co, ale ja kompleksów sprzętowych nie mam na pewno, a na tle Canona tym bardziej.Eldred napisał/a:tych paskudnych białych elek?