porucznikx  Dołączył: 16 Maj 2007
Znalazłem K100D z kitem za 299 funtów, więc spoko. Teraz kombinuję kogoś w Anglii, bo właściwie żaden sklep nie chce wysyłać do Polski.

yourNIGHTMARE  Dołączył: 12 Maj 2007
3500 ?? :shock: :shock: :shock: moze im sie cena pomylila z kadyszka? ja jak sie rozgladalem za swoja kasetka to w Media Markt o maly wlos nie kupilem za 2200 K10D bo sprzedawcy sie cyferki pomylily. Zapytalem sie o kasetke czy beda miec i kiedy a on w kompa patrzy i mowi ale ja mam taki i wyciaga mi kadyszke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dopiero po glebszej analizie gosc doszedl do wniosku ze nie ten aparat chce mi sprzedac i starcilby na tym 1500zl
Mysle ze w tym przypadku moglo byc podobnie
Ps ja bym sie brakiem jednego zera w modelu nie przejmowal ale niestety gosc sie dopatrzyl bledu :-P :-P :-P

tab  Dołączył: 15 Maj 2007
W razie usterki chyba będziesz musiał odsyłać do UK.

kamciak  Dołączył: 16 Maj 2007
jesli jest gwarancja europejska i dowod zakupu to w Polsce jest respektowana jako gwarancja roczna,byl gdzies na forum taki watek.

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
I w taki sposób przenieśliśmy się z Lublina na Wyspy (nie wychodząc z domu) :-D

babylock  Dołączył: 23 Maj 2007
Witam Wszystkich!
Niestety Lublin to straszne zapupie kupić w nim K100D to jest rzecz niemożliwa. Mówię oczywiście o sensownej cenie (MM cena 2799 hahahaha). Ostatnio obniżyli cenę na 2299 z kitem ale promocja trwała 1 dzień. Mało się nie zsikałem ze śmiechu, pan strasznie mnie namawiał na zakup bo nigdzie tak niskiej ceny nie ma i kartę proponował SD III 1GB za jedyne 213zł. Na szczęście cały zestaw kupiłem dwa tygodnie wcześniej w AGITO z taką samą kartą (87zł) całość kosztowała mnie z dostawą 2450zł. Bez łaski MM. Acha w MM mają fajne piloty na podczerwień do Pentaxów za jedyne 49,99zł. Kupiłem i polecam warte zakupu, na allegro cena podobna ale dochodzi koszt przesyłki. Pilot pozwala na robienie również zdjęć na B. Może jakieś spotkanko przy piwie na starym mieście z naszymi Pentaxami? Acha właśnie dzisiaj odbieram drugiego Pentaxa dla brata jak go zobaczył to się zakochał i musiałem zamawiać jeszcze jednego.

mcgyver  Dołączył: 08 Lis 2006
Z tym starym miastem to nie jest goopia myśl. :-B Trocha nas sie z okolic koziego grodu zebrało :mrgreen:

tak, tak, stare miasto i panowie z nowymi pentaksami, miejscowi lepiej trafić nie mogli...choć w jedności siła 8-)

Ja po różnych zakamarkach tam sie włóczyłem z aparatem i żyję (farciarz :mrgreen: ). Swoją drogą myślę, że taki mały plener na lubelszczyźnie to niezły pomysł. Pisze sie ktoś? :-B :-B :-B :-B :mrgreen:

Jak zakupię kasetkę to się piszę i mogę nawet wskazać zajefajne miejsca..póki co to z kompaktem wstyd się pokazywać, choć na treakearth gwiadkę mam ..
Pozdrawiam.

igorkrupa  Dołączył: 17 Maj 2007
No dobra a orientujecie sie za ile moge dostac k10 w Lublinie? i gdzie?

kamciak  Dołączył: 16 Maj 2007
podobnie jak z kasetka czyli prawie nigdzie.
sprobuj ludzi z fotohurtu popytac,moze oni cos maja w przystepnych cenach
http://www.fotohurt.com/
no i sa z Lublina jesli na tym ci zalezy :)

tab  Dołączył: 15 Maj 2007
Czy ktoś korzystał z usług serwisu pentaxa na Polskę mając gwarancję europejską? Chciałbym kupić w UK ale boję się, że serwis pl nie respektuje takiej gwarancji.

KoBold  Dołączył: 24 Kwi 2007
Widziałem dzisiaj kasetkę w Galerii Zielona - Puławy za ponad 2700 z kitem. Z doświadczenia wiem, że można tam coś utargować (ale nie 500 zł) :-/ .

Cud, cud! Od listopada sie u nich dopytywałem, a mieli tylko alfę i 350-tkę. Cena oczywiście niezły żart biorąc pod uwagę obecną cenę samsunga gx10.

Lotar  Dołączył: 14 Maj 2007
igorkrupa napisał/a:
No dobra a orientujecie się za ile moge dostac k10 w Lublinie? i gdzie?

Witam kolegów, to mój pierwszy post na tym Forum. Na razie jestem na etapie przymiarki do Kdyszki i czytania na jej temat co się da.
Wracajac do pytania, widziałem K10 w Olimpie ale cena była powalajaca - jak pamiętam 5000,-. Jedyną dobrą stroną tego faktu jest to, że w ogóle jest w Lublinie i można ją pomacać, ale dodam że trudno się później z nią rozstać.
(Była z jakimś szkiełkiem ale nie pamietam jakim :-( )
pozdrawiam

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Może 16-45? Wówczas cena nie byłaby aż tak bardzo tragiczna.

Lotar  Dołączył: 14 Maj 2007
Nie wiem, na razie nie jestem jeszcze takim "znawcą" tematu. Focę teraz jeszcze Panasem FZ20.
pozdrawiam.

marcin711  Dołączył: 08 Sty 2007
Była/był z kitem, obok stał 16-45/4 za 1800,- :roll: :evil:

:evilsmile:
krótko mówiąc o Lublinie zapomnij, ja kupiłem na promocji w MM w Radomiu tylko 100km w jedną mańkę.

Ale takie promocje nie są często :mrgreen:

igorkrupa  Dołączył: 17 Maj 2007
czyli bede musial poszukac cos w sklepach internetowych widzialem ostatnio na zaprzyjaznionej stronie k10 z kitem za 3500 z groszami.

Skocz do: