FttSniper napisał/a:Z przyczyn losowych stałem się "systemowo wyzwolony"
FttSniper napisał/a:Czy coś się zmieniło od tego czasu?
K-5 + Z-1p + Σ 10-20/3.5 + Σ 30/1.4 + Σ 50/1.4 + Σ 85/1.4 + Metz 58 AF-1
http://kraskowski.pl
FttSniper napisał/a:W zasadzie większość moich analiz przekonuje mnie do Pentaxa, jedyne czego mogę się teraz obawiać to "chorób wieku dziecięcego" korpusu K-5 o czym jest tutaj wątek i rzekomo padającego napędu SDM w w/w szkłach.
FttSniper napisał/a:21/3.2 , 40/2.8 oraz 70/2.4 - o sick jakie te szkiełka są malutkie i ostre wszystkie zmieściłyby się w kieszeni od kurtki
FttSniper napisał/a:Znacie gdzieś jakieś sklepy które mają sprzęt pentaxa w dobrych cenach i możnaby zakupić od ręki na miejscu oraz sprawdzić czy wszystko gra?
FttSniper napisał/a:Wyprawa gdzieś w polskę po sprzęt to no-problem, chyba że warto kupować te klocki gdzieś za granicą z racji byćmoże lepszych cen ?
FttSniper napisał/a:Znacie gdzieś jakieś sklepy które mają sprzęt pentaxa w dobrych cenach i możnaby zakupić od ręki na miejscu oraz sprawdzić czy wszystko gra ?
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
FttSniper napisał/a:Przykłady moich zdjęć jako obraz tego o czym piszę:
"Living is easy with eyes closed"
sołtys napisał/a:FttSniper napisał/a:Przykłady moich zdjęć jako obraz tego o czym piszę:
Wielki Brat jest pod wrażeniem. Zwłaszcza dwóch pierwszych z listy.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
FttSniper napisał/a:Mowa też o zakupie 2 sztuk body więc to będzie "czuć" w kieszeni
Kp | K-5 | Z-50p | ProgramA | ME | MZ-M zdechlak do rozbiórki
Zakład przerobu stłuczki szklanej
www.pentaxphotogallery.com/artists/dragoman
Blesso napisał/a:W ciemnych kościołach możesz mieć problem z AF .
Blesso napisał/a:Na śluby/portret brałbym 5D II
Blesso napisał/a:"Przypadek" Eldreda